Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Asalkan Bukan Watak Ranjang – Nur Fazura

Abang Nara memang perasan yang Nur Fazura jarang muncul di kaca TV dan di pawagam. Asyik-asyik pelakon yang sama je. Nak naik muak pun ada jugak. Rupa-rupanya Fazura lebih mementingkan kualiti berbanding kuantiti dalam bidang lakonannya.
fazura

Sesetengah pelakon main rembat je semua tawaran yang diberikan kerana takut tak ada job, namun Fazura mempunyai prinsipnya yang tersendiri. Bagi Fazura, watak yang diberikan kepadanya haruslah tidak melibat adegan di ranjang seperti berlakondi katil, berpelukan dan berbaring.

Advertisement

Saya bukan jenis yang akan buat semua benda. Bagi saya, biarlah tawaran yang saya terima itu berkualiti kerana saya mementingkan kualiti daripada kuantiti. Saya bukan memilih, tapi saya sendiri sukakan watak seperti dalam filem itu (Pisau Cukur). Asalkan saya tidak disuruh untuk berlakon dia atas katil, berpelukan, berbaring , itu sudah cukup memuaskan hati saya.

fazura

Apa yang lebih mengkagumkan Abang Nara ialah Fazura tidak mengcondemn mana-mana pelakon yang memilih watak mempunyai adegan ranjang. Bagi Fazura, itu semua terpulang kepada individu masing-masing.

Bagi saya, pelakon yang merelakan diri memegang watak di atas katil berpelukan itu adalah pilihan mereka sendiri kerana ianya terpulang bagaimana untuk mereka membawa hala tuju atau mengatur kerjaya masing-masing di dalam industri ini. Seperti yang saya katakan tadi, ianya terpulang kepada hak individu itu sendiri. Kerana semua itu akan diingati ramai pihak dan menjadi reputasi mereka sampai bila-bila.

Ada betulnya kata Fazura kan? Kalau lebih ramai pelakon sebegini, sudah tentu penerbit-penerbit drama akan lebih akur dengan kehendak mereka. Yang pastinya, skrip drama dan filem akan bertambah baik dan tidak lagi memperbodohkan penonton. Semoga selepas ini lebih ramai yang akan mengambil langkah seperti Fazura ini. Info asal portal Murai.

ryaniez promo

P.S: Hanya dengan SEMURAH RM1,100 anda sudah boleh mendapatkan jurugambar hebat untuk majlis perkahwinan anda kelak. Hubungi mereka di Facebook Ryaniez Moments Photography untuk maklumat lanjut. Anda pasti akan berpuas hati dengan kualiti gambar di hari istimewa anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

128 Comments

  1. Suri

    November 3, 2012 at 8:22 am

    Dia dah xde apa2 dgn tmj, korang lak gaduh2…. I pon kesian, hrp dia jd la isteri wlu no brp….yelah sbb dah heboh sblm ni…tp I fhm, utk jd sultanah amat susah….kena jaga semua segi, wlu dia berubah…byk sgt kesan sejarah yg ditinggalkan. Bags la faz xnak adegan ranjang…klu hipokrit pon dah smp masa utk berubah

  2. Pingback: Hot Trending For 2012.11.02 : Fazura | Rock It MySelebriti

  3. Lagubestbest

    November 2, 2012 at 1:05 am

    terbaca ‘Asalkan bukan watak PANJANG’?! wteff otak slalu silap baca je semenjak dua nih. Why oh why…

  4. A

    November 1, 2012 at 8:57 pm

    DIE DAH BREAK DENGAN ANAK SULTAN

    • N

      November 1, 2012 at 11:48 pm

      konpem ke dah break

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 1:08 am

      Tweet dia tanya pasal ni, terus dia block. Padahal sblum ni dia balas ok je bila tanya pasal TMJ. huhu

  5. Kain Buruk Lap Muntah

    November 1, 2012 at 7:49 pm

    Btol,btol, btol… sape yg tak terkejut bila dia marah mak nelopa kat twitter memang lah orang tu penyokong manusia kurang ajarr, kalau ye pun tak pues hati kat nelopa, yng mak dia tak pasal2 kena sekali tu apsal kan?? Mak-mak takyah main lah kan… itulah kalau sekolah form 3 pun tak pas, akal kurang, maruah kurang , akhlak pun kurang macam pulut basi…. Bukan nelopa je, dngan marion caunter pun dulu dia penah gaduh, orang dalam je yg tau pasal minah perasan niek

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top