“Asal Yang Sampai Ni Macam Beg Dora The Explorer.” Netizen Terhibur Lihat Reaksi Lelaki Ini Beli Barang Online

Trending

“Asal Yang Sampai Ni Macam Beg Dora The Explorer.” Netizen Terhibur Lihat Reaksi Lelaki Ini Beli Barang Online

Setiap orang mesti pernah ada pengalaman membeli barang secara atas talian ataupun online. Tapi kadang-kadang ada pembeli yang tak bernasib baik kerana barang yang diterima tak sama langsung dengan apa yang ditempah.

Sama juga seperti kes lelaki ini yang niat nya nak beli beg baru untuk gunakan masa masuk belajar degree tapi yang sampai lain pula. Kalau dalam gambar saiz beg itu memang nampak besar tetapi yang ini nak masuk laptop pun tak muat!

Advertisement



Perkongsian Azfarheri ini tular di laman Twitter kerana rata-rata netizen terhibur melihatkan reaksinya itu. Walaupun kecewa dengan barang yang diterima tetapi masih sempat lagi nak buat lawak.

Netizen juga sempat berkongsikan pengalaman yang sama ketika membeli barang online. Nampaknya kira dah biasa lah kan jadi macam ni? Memang salah satu risiko beli barang online lah agaknya ni.

Apa-apa pun stay strong, brother! Agak-agak lepas ni nak beli barang online lagi ke tak tu?

Sumber: Twitter

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...