April 17th, 2019

Baru-baru ini, timbul fitnah mengatakan Datuk Fizz Fairuz ditangkap khalwat dalam satu serbuan yang dilakukan di Terengganu. Sebagai seorang isteri, Datin Almy Nadia sangat tenang, tidak mudah melatah dan hanya ketawa saat mendengar berita tersebut.

Katanya, pihak yang menuduh Fizz sepatutnya menyelidik terlebih dahulu sebelum menyebarkan berita tidak benar. Almy meletakkan seratus peratus kepercayaan kepada suaminya itu.

Kali pertama saya yang tahu perkara ini dan baru saya beritahu dia. Serta apa yang dimuat naik di laman Instagram, Fizz yang tulis. Kalau pihak berkenaan kata orang lain yang DM dia, kenapa tidak selidik dulu? Tapi saya gembira sebab suami saya ada dengan saya dan saya percaya dia.

Masa mula-mula tahu mengenai tuduhan itu, saya hanya ketawa kerana suami ada dengan saya ketika itu. Kalau dia tiada dengan saya pun, saya tidak akan percaya. Kalau saya kata saya percaya suami 100 peratus, netizen marah pula, kata jangan percaya 100 peratus. Dia pergi Terengganu atas urusan kerja dan saya tiada rasa was-was. Tak perlu kot nak curiga.

Almy pada masa yang sama mengakui terkilan dan kecewa mengapa suaminya selalu dipandang negatif dan dihimpit dengan kontroversi serta tuduhan yang tidak berasas.

Mungkin saya frust sebab asal jahat je laki aku. Jahat sangat ke laki aku? Saya percaya suami saya, anak dah tiga pun. Kalau dia nak buat perangai mungkin masa zaman jahiliah la kot. Tak payah nak buat perangai sangatlah.

Bagus Fizz dapat seorang isteri yang begitu menghormati, menyayangi dan mempercayai suaminya.

Sumber Berita : Media Hiburan


29 responses to “Asal Jahat Je Laki Aku, Saya Percayakan Suami Seratus Peratus – Almy Nadia”

  1. Nor Amilia says:

    Laki dia mmg jenis gatal. Dia oun gemuk

  2. zarina anjuling lacah says:

    she used to be cute & pretty

  3. Yekeni says:

    1stly i nak state that im not body shaming. Coz my son sendiri was 109kg. There’re no excuses! You cannot say susah nak turun kan berat badanlah, itulah, inilah. Same advise i always give my son. Nak, seribu daya. Taknak, jgn bagi excuses. For years, his body weight kept increasing. Why, pasal dia kalah dgn food! Sampai dia sendiri sedar dan mahu turunkan berat badan. No supplement2 sampah ni eh. Jgn rosakkan badan utk kasi founders kaya raya.. He practises healthy diet, gym, exercise. He lost 20+ kg in 3 mths! Now he’s 82kg and he’s extremely motivated to lose more. Lose the weight for inner and outer health. U look good when ur healthy.

  4. Anonymous says:

    Mulut mcm longkang. Tak malu ke ckp mcm tu. Btw mulut tu dah jadi kecik sbb badan terlampau gemokkkk

  5. Anonymous says:

    kak oi gi la slimkan body.. dress up supaya laki tak carik lain..hehe.. ok?

    • babybawang says:

      kan… dah macam makcik aku tengok nye tak berliur

    • Salami says:

      dia gemok air la…..rofl. mcm mangkin malas dia ni eh, laki dah datuk bsnyak je pompuan gatal aim…..gi la body wrap ke apa…..boleh je bukan tak mampu ni jenis selekeh…..kalau takut buang duit ketuk la mintak sponsor bila kurus dorang dapat nama ni kau makan segunung kak…..bangun lagi lambat matahari naik badan pun naik…..natasha hudson pun anak 3 masih cantik laku terus……like grandma

Loading...