August 2nd, 2018

Sehingga hari ini, sebuah akaun Instagram yang mendedahkan beberapa artis dan Instafamous masih lagi aktif menjalankan siasatan mereka. Malah, jumlah pengikut mereka sudah meningkat naik kerana pendedahan yang mereka lakukan itu mendapat perhatian yang sangat luar biasa daripada netizen.

Terdahulu, ada juga artis yang mengatakan tiada salahnya unutk memakai jenama tiruan. Buat pengarah popular Michael Ang, beliau meminta seseorang artis yang menyokong dan menggunakan barangan palsu tidak melenting ataupun menagih belas kasihan sekiranya hasil kerja ataupun produk mereka diciplak.

Bagaimanapun, Michael berharap kenyataan beliau itu tidak menimbulkan salah faham ataupun mengguris hati mana-mana pihak kerana ia sekadar pandangan secara umum.


14 responses to “Artis Yang Pakai Barang Tiruan Jangan Melenting Kalau Hasil Kerja Atau Jenama Sendiri Diciplak – Michael Ang”

  1. saya gmok says:

    mok mok mok mok bile berkata kata….cm cibai

  2. Bawang goreng says:

    Bila MA berbahasa ko faham pulak bila neelofa berbahasa korg bengap suam suam kuku siap cakap neelofa tu “dah kaya boleh la ckp” eeeeeee.. mentaliti mcm ape2 tah! Pokok pangkalnya Aku Tak Sokong Barang Fake!

  3. Anonymous says:

    Nike adidas pn klu ori mahal wei…..fake je bersepah..

  4. peace yo says:

    neelofa yg ciplak pun dia mengamuk, tapi lofa ciplak cuma RM10-RM20, sama design x ada beza pun, cuma quality kain aja kot

  5. Kalau produk luar negara terkenal di seluruh pelusuk dunia mcm LV-bonia-rolex-nike-etc takpe la fake pun lol harga pun ribu riban kalau yang asli, mana mampu org nak pakai, setakat barang bodoh keluaran artis murahan sape nak peduli sangat..boleh blah, ko nak meroyan takut Vietnam curi kuakuakua, apek boroi sila ckp pakai otak!

Loading...