Artis Muda Bercerai Sebab Suka Kongsi Masalah Rumah Tangga Di Media Sosial – AC Mizal

Hiburan

Artis Muda Bercerai Sebab Suka Kongsi Masalah Rumah Tangga Di Media Sosial – AC Mizal

Sejak kebelakangan ini, kita tidak henti mendengar berita tentang perceraian artis sehingga ada sesetengah netizen mengatakan tahun ini, seakan musim untuk selebriti bercerai.

datuk ac mizal dan isteri

Advertisement

Perkara itu bukan sahaja mendapat perhatian netizen tetapi selebriti Datuk AC Mizal yang turut memberikan pandangannya mengenai apa yang berlaku.

AC Mizal menegaskan perkahwinan bukan hanya berlandaskan nafsu dan cinta semata-mata tetapi pelbagai hal lain juga perlu diambil kira. Menurutnya, sesetengah selebriti muda terlalu obses dengan media sosial, tidak sedar mereka membuka aib sendiri dan menjaja kisah peribadi kepada umum.

ac mizal dan keluarga

Apa yang dapat saya simpulkan, ada artis muda terlalu obses dengan media sosial sehingga memberi ruang untuk orang luar masuk campur dalam masalah mereka.

Bagi saya tidak perlu kongsi segala-galanya di media sosial. Malah, rasanya pasangan yang berpisah bukan kerana tiada persefahaman tetapi banyak berselindung.

dato ac mizal isteri

Tambahnya lagi, pasangan suami isteri seharusnya menjadi kawan baik, berkongsi segala rahsia dan harus bersikap jujur antara satu sama lain. Persefahaman juga penting agar dapat membina hubungan yang harmoni.

Kata-kata nasihat yang sangat bermakna daripada seorang artis senior. Harapnya nasihat AC Mizal ini dapat memberikan manfaat kepada semua.

Sumber Berita : Media Hiburan

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. Anonymous

    August 5, 2019 at 10:42 am

    Perasan Victoria Beckham la tuu..si Milia tua2 pon nk pkai skirt..org lain sebuk bertudung,kau?

  2. tipahhhh

    August 5, 2019 at 10:02 am

    dia byk sgt makan semut kot, tu yg lupaaaa dia pun pernah ceraiii..siap ex bini tuntut nafkah kat court kannnnn.. sembang kucing i pun buleh terbangggggg

  3. hm

    August 5, 2019 at 9:50 am

    Comel lagi anjing laut dari bini dia, dah lah gemuk pakai pula naju macam tu

  4. mia

    August 5, 2019 at 9:47 am

    diri sendiri pun tak betul..nak nasihat org..pidaaahhh mabokkk

  5. Anonymous

    August 5, 2019 at 8:51 am

    I remember masa tgk program on tv, AC was still with his ex wife and Emilia ni hosted the show. Masa tgk tu dah rasa, mesra sungguh mereka berdua. Tak lama lepas tu, AC divorced his wife and got married to Emilia, Well, dah jodohkan.

Loading...