August 4th, 2019

Sejak kebelakangan ini, kita tidak henti mendengar berita tentang perceraian artis sehingga ada sesetengah netizen mengatakan tahun ini, seakan musim untuk selebriti bercerai.

datuk ac mizal dan isteri

Perkara itu bukan sahaja mendapat perhatian netizen tetapi selebriti Datuk AC Mizal yang turut memberikan pandangannya mengenai apa yang berlaku.

AC Mizal menegaskan perkahwinan bukan hanya berlandaskan nafsu dan cinta semata-mata tetapi pelbagai hal lain juga perlu diambil kira. Menurutnya, sesetengah selebriti muda terlalu obses dengan media sosial, tidak sedar mereka membuka aib sendiri dan menjaja kisah peribadi kepada umum.

ac mizal dan keluarga

Apa yang dapat saya simpulkan, ada artis muda terlalu obses dengan media sosial sehingga memberi ruang untuk orang luar masuk campur dalam masalah mereka.

Bagi saya tidak perlu kongsi segala-galanya di media sosial. Malah, rasanya pasangan yang berpisah bukan kerana tiada persefahaman tetapi banyak berselindung.

dato ac mizal isteri

Tambahnya lagi, pasangan suami isteri seharusnya menjadi kawan baik, berkongsi segala rahsia dan harus bersikap jujur antara satu sama lain. Persefahaman juga penting agar dapat membina hubungan yang harmoni.

Kata-kata nasihat yang sangat bermakna daripada seorang artis senior. Harapnya nasihat AC Mizal ini dapat memberikan manfaat kepada semua.

Sumber Berita : Media Hiburan


18 responses to “Artis Muda Bercerai Sebab Suka Kongsi Masalah Rumah Tangga Di Media Sosial – AC Mizal”

  1. kanji says:

    Kemain la kau AC. Nafkah anak pun dulu kemain susah nak bagi, langsung tak tak layak bagi nasihat

  2. Anonymous says:

    tunggu anak2 kau dgb mila ni macam mana ………. anak dulu dibiarkan tidak ada kasihsayang bapa nafkah pun kelaut… buat malu je bagi nasihat

Loading...