Arrian: Anak Tomok Yang Sesangat Comel

Trending

Arrian: Anak Tomok Yang Sesangat Comel

Arrian ni anak sulong kepada Tomok, alah retis yang popular zaman 2000-2003 tu. yang sekarang ni jadi vokalis untuk manifesto. Comel kan kan?

Tapi awat mata dia besor sangat! Pipi dah la tembam bam bam

Advertisement



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Reena

    April 9, 2013 at 10:55 am

    Olololooo…comelnyer!!!

  2. yuyun

    April 9, 2013 at 9:00 am

    otel, penulisan please improve. ni bukan blog budak sklolah nak ada ejaan retis bagai. lagi satu tomok popular dari tahun 90-an hingga sekarang okay. aduhaiii abang nara please monitor sket.

    • Anonymous

      April 9, 2013 at 4:38 pm

      betul. kadang2 saya pun malas nak membaca sebab macam terlebih bahasa pasar.

    • Ottel

      April 9, 2013 at 6:25 pm

      back to 4 years ago, ada budak2 kenal tomok tak?

  3. cinta

    April 9, 2013 at 8:35 am

    comey sangat2!! saye pon suke buat camtu kat adek2 yang masih kecik..hihi.. *Buli ala2 comey gitu* (^^,)

  4. littlelady

    April 9, 2013 at 8:26 am

    tomei yer…

  5. Anonymous

    April 9, 2013 at 5:23 am

    anak neelofa xde ke???

    • Ottel

      April 9, 2013 at 6:39 am

      neelofa tek basah!!

Loading...