Written by AbangNara | December 9th, 2013

Ternyata khabar angin Aril AF sudah bertunang dan bakal berkahwin dengan seorang pramugari yang pernah Abang Nara kongsikan satu ketika dahulu adalah benar. Gadis bertuah yang berjaya mencuri hati Aril bernama Puteri Erma Edlinda dan bekerja di Saudi Arabian Airlines. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan.

isteri aril af

Majlis pernikahan bakal berlangsung di Wakaf Che Yeh, Kelantan, tempat kelahiran bakal isteri Aril AF. Majlis akan diadakan secara kecil-kecilan sahaja untuk keluarga dan rakan-rakan rapat. Tahniah diucapkan buat Aril dan Puteri Erma Edlinda atas berita gembira ini. Beberapa keping lagi gambar bakal isteri Aril AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

esseP.S: Anda suka bergaya? Sukakan kepada fesyen dan trending terkini ? Dapatkan Korea blouse online di Esgesee.com. ESGESEE juga menyediakan dropship service dan prepaid program untuk peniaga fashion online. Harga borong dan servis yang amat pantas, hanya 1 hari penghantaran seluruh Malaysia. Jom dapatkan Korean Fashion terkini dari Esgesee.com

isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af

54 responses to Aril AF Nikahi Pramugari 20 Disember Ini

  1. Cantik….Padan….muke sma jer…tp aku tak rase bibir tu ori…suntik la tu….Dagu pula tajam jer mcm d ‘modified’….hrp nnti nikah ke sanding ke tak pyh mekap berat2 sbb mmg dh cantik…tahniah….

  2. JAH SINGGIT SETENGAH says:

    Ish cantik nya pramugari ni ..
    kenapa la SEMUA RETIS suka pilih yg ramping2 dan jambu2 mcm ni ???
    Kesiankan la kami2 yg umur 30 an , yg da tak ramping, mcm batang pinang ni.
    Cuba la pandang kearah org biasa mcm kami2 yg da lama gersang ni ..

  3. Meluat org jeles says:

    Mcm ni ckp xcntik???omg! Dia mmg cantik..jgnla jeles sgt okeh. Muka klu buruk..guna camera 360..mmg akan cantik ke??ohh please !

  4. yan says:

    cantik sgt masa pakai tudung hitam tuu….

  5. lalalala says:

    gmbar pes aq pk aril mekap jd pompuan..muke sebijik…

  6. penguin says:

    cantek uolllsss..jgn jelez… anugrah ALLAH SWT

  7. Usin lempoyang says:

    Ya Allah… muka sebijikkkkk sama! itulah yg dikatakan jodoh kan??? dua2 comel