Written by Bella | March 1st, 2019

Bukan sahaja merupakan rakan baik kepada Bella Astillah, tetapi Aprena Menrose juga adik kepada wanita yang dikaitkan menjalinkan hubungan dengan Aliff Aziz iaitu Oktovia Manrose mengakui merasa serba salah berhubung kemelut yang berlaku melibatkan kakaknya itu.

Kata Aprena, beliau sepatutnya tidak masuk campur dalam urusan tersebut dan tidak wujud istilah beliau mempertahankan apa yang dilakukan oleh Oktovia. Padanya, yang salah tetap salah dan sebagai seorang wanita beliau cukup memahami apa yang Bella sedang lalui.

Terlalu sayangkan Bella dan Oktovia, Aprena berharap kedua-duanya dapat bersemuka dan menyelesaikan segala isu dengan baik. Pada masa yang sama, beliau berharap Aliff jadilah seorang lelaki yang budiman dan memikul tanggungjawab atas apa yang berlaku.

Apa yang dikatakan oleh Aprena itu ada betulnya, lebih baik untuk mereka bertiga yang terlibat dalam kontroversi ini bertemu secara peribadi dan meleraikan segala kekusutan daripada terus berbalas kenyataan di media sosial.

35 responses to Aprena Manrose Tidak Pertahankan Kakak, Yang Salah Tetap Salah

  1. rimau says:

    who are you ?

    6

    2
    • Anonymous says:

      dia ni adik Oktavia tu…pelakon jugak. Tapi dia ni dh kawin dan takde gossip2 tak baik. Aku suka gaya bahasa dia…

      44

      0
      • next je lah says:

        sekarang ni bella yg patut senyap. oktopus pun sama. malas dah nk layan…letih nk type jadi kerani x bergaji.

        18

        0
      • Mat Sahdo says:

        Lagi korang melayan diaorang ni lagi sakit otak. Besok2 diaorang baik korang yg penat dan termalu sendiri. Dah la pergi tanak nasik la pulak bawang2 rangers semua…. asyik mengupas tak habis2 je!!!

        11

        0
      • Anonymous says:

        Gaya bahasa dia nampak berhemah. Bukan ikut emosi.

        23

        0
        • Anonymous says:

          ???

          “Siapa yang menasihatimu secara sembunyi-sembunyi maka ia benar-benar menasihatimu. Siapa yang menasihatimu di khalayak ramai, dia sebenarnya menghinamu”
          – (Imam Syafi’i)

          6

          0
    • PU Lembut says:

      amboi…semua nak cari publisiti murahan sekarang. diam la semua…dan belah je lah sebelum makcik2 bawang angkat penyapu suruh korang belah berjemaah.

      10

      0
    • Anonymous says:

      baru masuk beautifulnara errk… baca topik kene baca isi jgk baru tau ape kes
      buang keren si Nara tulis atas tu… diorg adik beradik lah

      2

      0
    • Jemah Astiloh says:

      “sejujurnya saya tak berhak mencampuri urusan…”

      habis… ko tulis berjela-jela ala karangan spm tu dah knp?

      7

      4
    • minah jambu say NO to drugs says:

      sotong ni dh tua bukan budak budak lagi nak kasi nasehat sendiri mau ingat la..

      4

      0
    • Anonymous says:

      senrose, menrose ni semua jenis kayu berlakon. dok tayang muka mix je la kononya.. padahal muka melayu abes..so jual tang nama mix la plak. semua nak jd coco mix dah.

      4

      1
  2. Anonymous says:

    yg salah tu si aliff… kantoi minta maaf cuci tgn… pastu g buat press conference lagi dan lagi dan lagi… yg nama buruk org lain… si laki bini tu masih gitu jgk cerai pun tidak juga…

    12

    1
  3. Anonymous says:

    Oktopus, oktopus… bapak alim bagai nak rak.
    Anak clubbing minum arak

    1

    4
    • Moon says:

      betul ke bapak dia alim, apsal nama anak oktavia aprena menrose bagai. mcm nama kristien plak.huhu

      0

      0
  4. Anonymous says:

    bosaaaannnnnnnye.

    3

    0
  5. Anonymous says:

    yg xde kena mengena diam boleh tak?

    1

    2
  6. Alanice says:

    Saham nek masing2

    1

    0
  7. Anonymous says:

    nara pun senyap lah….
    yang komen2 pun sama je.
    ulang2 kitar semula. next?

    4

    0
  8. benci thought says:

    muka iras² iwan dia ni ….. kakak nya geng muka sundal

    3

    3
  9. wekkkkkkk says:

    ZZZZZZZZZZZZZ

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Lawa2 family manrose ni.klu xde citer buruk bleh naik korang ni.

    4

    0
  11. Semenyih says:

    Mak Mentua aprina bekas guru besar aku….

    0

    0
  12. aih says:

    buah dada jatuh.. pemilihan bra yang salah.. kepada kaum perempuan di luar sana.. tolong la pilih bra yang betull. kalau x jadi macam gambar di atas…

    0

    1
  13. Anonymous says:

    Si bella nie bukan apa,takut laki kena caras jer,ko tengokla,kalu si aliff nie ada 100 skandal pun,dia tetap nak kan aliff jugak. Pahtu duk busukkan nama pompuan lain,laki dia jugak baik.wakakaka

    4

    0
  14. apehal fifah mangsa lak? says:

    yang pasti aku tak paham apehal yg afifah tu tak salah, dah terang2 kot dua2 perempuan ni salah. dua2 gatal, kalau c perempuan tak melayan, takkan belaku semua ni, before alif belakon ngan farah nabilah kenapa takde pun cerita pasal curang and so on. so conclusionnya memang perempuan tu yg sama gatal. alif apa lagi dah dapat green light dari perempuan tu so menjadilah.

    2

    0
  15. Anonymous says:

    EXACTLY S A WOMAN LAU KITA TA LAYAN BENDA TU TA KAN JADIBETUL,TAPI YG BODOHNYA PEREMPUAN DUA-DUA NI DA TAHU KAN SUAMI ORG KNAPA NA SANGAT D GATAL BETUL TA DPT TAHAN TU MAIN LANTAK JE NA BEGESEL DGN SUAMI ORG,SI ALIF BUAYA DARAT NI MANA NAK BUANG BANGAKAI LAU BULE SEMUA DI TELAN SAL DUA-DUA NYA RELA KENA PEGANG YA LAH BODOH SANGAT MCM TA ADA LAKI YG SINGLE NA JUGA YG BEBINI KANNNNNNNNNNNNNNNNNNN.SO ANNOYING TENGOK AND FEEL SEDIH TENGOK PEREMPUAN MCM NI.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Kau dok diam2 dahla..kakak kau buat yg buat perangai pandai kau cari peluang market kn diri ye.. dasar bocah ..

    0

    0