Apek Sambut Ulangtahun Kelahiran Leuniey Bersama Keluarga Dan Teman

Hiburan

Apek Sambut Ulangtahun Kelahiran Leuniey Bersama Keluarga Dan Teman

Sedang bercinta segalanya manis dan indah belaka. Begitulah agaknya dengan pasangan penjaga gawang bolasepak terkenal negara iaitu Khairul Fahmi Che Mat atau Apek dengan kekasihnya yang terbaru iaitu si cantik manis Leuniey Natasha. Malam 13 Oktober ialah merupakan sambutan hari lahir Leuniey dan dan penjaga gawang ini telah meluangkan masa untuk meyambutnya bersama Leuniey, rakan dan keluarga.

Okaylah tu kan. Sekurang-kurangnya kali ini Apek tidak menyambut ulangtahun kelahiran kekasih di kelab malam. LOL. Doakan saja segalanya baik buat mereka sehingga sampai ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Kredit gambar Instagram Leuniey.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

67 Comments

  1. cikikaka

    October 16, 2012 at 11:03 am

    control nye si leuniey ni.. amek gamba lentok2 je selalu..

  2. Farah

    October 16, 2012 at 10:37 am

    Untunglah apek. Almost tiap tahun sambut birthday dengan awek berbeza. Tahun depan giliran siapa? Enjoylah selagi boleh, kan. Kang dah jatuh baru pelan-pelan cari wifey material type.

    • jenab

      October 16, 2012 at 7:05 pm

      aah la kan..untung apek..stp kali bday ade jer yang baru..hehe aku nak tgk sgt bday yg ke-6o dia masih ada awek baru ker..ahahaha

  3. mak jemah

    October 16, 2012 at 10:15 am

    mmg kpala launiey jnis mcm tu ar.. br ni aku tgk movie aku terima nikahnya kt pavilion, kpala launiey lentok kt bahu apek..den kpala apek lentok kt launiey.. aku rs hormon diaorg bl jumpa kpala automatik kpala lentok..hahahahaha

  4. apek jual kain batik tepi pantai...

    October 16, 2012 at 10:04 am

    leuniey muda2 dah reti bercucuk…moga 2 dpt suami yg pembimbing anda…jadi istri yg solehah…

  5. anita

    October 16, 2012 at 8:15 am

    apek manusia yg x tahu kenang budi elia dan seorang yg culture shock a.k.a beruk makyeh…

    • no name

      October 23, 2012 at 11:45 am

      elia cantik n anggun lagi solehah lau dijadikan isteri dr si lunie ni,

Loading...