Apek Sambut Ulangtahun Kelahiran Leuniey Bersama Keluarga Dan Teman

Hiburan

Apek Sambut Ulangtahun Kelahiran Leuniey Bersama Keluarga Dan Teman

Sedang bercinta segalanya manis dan indah belaka. Begitulah agaknya dengan pasangan penjaga gawang bolasepak terkenal negara iaitu Khairul Fahmi Che Mat atau Apek dengan kekasihnya yang terbaru iaitu si cantik manis Leuniey Natasha. Malam 13 Oktober ialah merupakan sambutan hari lahir Leuniey dan dan penjaga gawang ini telah meluangkan masa untuk meyambutnya bersama Leuniey, rakan dan keluarga.

Okaylah tu kan. Sekurang-kurangnya kali ini Apek tidak menyambut ulangtahun kelahiran kekasih di kelab malam. LOL. Doakan saja segalanya baik buat mereka sehingga sampai ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Kredit gambar Instagram Leuniey.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

67 Comments

  1. Anonymous

    October 16, 2012 at 7:14 am

    mantap sunguh lunie hots!

  2. anjeling berjoli

    October 16, 2012 at 12:57 am

    Stkt uitm pointer xlps 2.5 xya nk bgge sgt la dalia oit..
    Leuni ni x blaja tggi pon at least ad bsnes..mju..tu pon da jmin xyah nk pning lg da..ni blja tggi xp kje mkn gji gn org jgk..kawe lg bgge xde degree xp ad bsnes sndri brbndng ad degree gn pointer suam2 kuju…dala kt kolej bjet hot ak pnh dua kli sklas gn dalia tetek tu sblm ni

  3. samaje

    October 16, 2012 at 12:43 am

    eh tak payah kutuk yang itu ini semua sama je. dah semua ada baik buruk, lebih kurang. macam elia ni bagus la walaupun berisi tapi tutup aurat dan educated. si dahlia tu plak walaupun rupa xseberapa tapi belajar tinggi jugak. haaa liuniey ni muka cantik tapi xde pelajaran tinggi. harapkan butik mak dia jew. SAMA JEEEE. yang pasti apek tu tak pernah cukup satu!! lupa diri

  4. deliunie

    October 16, 2012 at 12:26 am

    at least elia tu ad offer jd cover mjalah..msok program tv jd model tudonggg..photoshoot sne sni….nk bnding gn c dalia taik tu hampeh..dala rupe xde hrpkn sexy je lbihhh…sbb xde rupa la dy bley trik prhtian jntan gn keseksiaannye kn..tu je yg mmpu….celah mne modelnye c dalia taik tu….glp smcam jer…
    nsb bek la awek apek yg nie putih ayu je mke…n mmg da sah2 ad offer jgk dr phk tv kn….ak hepi tgk elia gn krjaya br dy sbg model tudung xp model jgkla lyk msok tv…hope both u heppy foreber…
    to dalia taik prasan chunnn….choyyyyy

    • penyu

      October 16, 2012 at 9:23 am

      adakah yang di atas ini jejari runcing…? emo semacam je

    • Miza

      October 16, 2012 at 10:33 am

      Eh, janganlah cakap camtu. Saya tak kenal both Dalia and Elia personally, tapi diorang tak sombong kalau dekat twitter. Pernah je tweet diorang and then get replied. Bukan salah diorang pun hubungan dengan apek tak menjadi. Dalia tu tak lah sosial mana pun. Dua-dua good girls :)

      Eloklah diorang dah move on. Boleh cari lelaki yang jauh lagi baik dari Apek ni.

  5. Anonymous

    October 15, 2012 at 10:31 pm

    Tidakkah kalian perasan ? Mengapakah baju apek kelihatan begitu bsinar skali..? hingga bpinar mata ku memandang..

    • haH?

      October 16, 2012 at 12:02 am

      apek nak jadi ironman kut…

Loading...