Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apek Lunch Bersama Datuk Siti Nurhaliza, Kini Adalah Duta Puma

Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar yang diupload oleh Apek di Twitternya. Pasti ramai jugak yang jeles kerana Apek berpeluang untuk makan tengah hari bersama Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K. Bukan senang nak dapat peluang ini. Kemungkinan besar Datuk Siti pun turut meminati Apek.

apek makan siti nurhaliza

Advertisement

Dan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Apek yang telah dilantik sebagai duta Puma baru-baru ini. Makin lama makin murah nampaknya rezeki Apek. Dan adakah Apek bertemu Siti Nurhaliza untuk membincangkan karier di dalam industri hiburan? Siapa tahu suatu hari nanti Apek akan menjadi artis di bawah naungan Datuk Siti? Semua itu logik kan?

P.S: Jom melancong ke angkasa lepas

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

127 Comments

  1. hehehe

    March 23, 2012 at 2:59 pm

    tul tu minat faizal tahir jer si ct nie mana2 ada org popular ml lar nak menepek sama…dia bt apa pun fans dia ttp skg gl2…menepek tak abis2…

  2. minat faizal tahir jer....

    March 23, 2012 at 2:06 pm

    bese la ct tu… kat mane ade orang popular kat situ la die ade… nak tumpang glamour la tu… cukup2 la ct…

  3. Anonymous

    March 23, 2012 at 1:23 pm

    Neelofa ke Fasha Sandha lebih cantik??

    • retro

      March 23, 2012 at 1:43 pm

      lisa surihani plg cantik

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      March 23, 2012 at 1:44 pm

      Ermm….. sebab Neelofa masih muda, so bagi aku Neelofa lebih kelihatan cantik dari Fasha.. tapi kalau dorang sebaya, aku rasa Fasha lebih cantik…

  4. grey

    March 23, 2012 at 11:23 am

    meerardiana baik awak guna avatar kelabu dan nama lain. orang ashek ungkit comment awak yang lalu.

  5. chentalove

    March 23, 2012 at 11:07 am

    untung apex…
    dah mcm retis nye kan…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama