Apek Dan Leuniey Kahwin Disember Ini?

Hiburan

Apek Dan Leuniey Kahwin Disember Ini?

Wow. Terkejut Abang Nara membaca perkhabaran yang dibawa oleh MediaHiburan ini. Mana taknya, penjaga gol Kelantan dan Malaysia, Khairul Fahmi (Apek) dikatakan akan melangsungkan perkahwinannya dengan Leuniey pada bulan Disember ini.

apek dan leuniey kahwin disember

Advertisement

Mereka berdua dikatakan tidak akan bertunang dan akan terus melangsungkan pernikahan. Persiapan pula sedang berjalan dengan begitu rancak sekali. Manakala majlis persandingan akan diadakan sebanyak 2 kali iaitu di Hotel Renaissance Kota Bharu dan di Hotel Perdana Beach Resort Kota Bharu.

apek dan leuniey

Kalau benarlah berita ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Apek dan Leuniey. Sangat bagus kahwin cepat-cepat ini. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Kalau sudi, jemputlah Abang Nara. Confirm pergi punya. Hehehe.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

87 Comments

  1. entah la

    October 25, 2012 at 9:14 am

    tahniah coz nak mendirikan rumahtangga…pd aku nak bertunang or tidak tu terpulang la pd mereka…lgpun bertunang org skrg nie pun dah grand mcm majlis kawin…kalo tak jd kan ke malu…kalo dah nikah nanti jgn lak mengatai2 kat pempuan lain mcm si aidil…kang jd bahan kene hentam lg…bak kata suami aku pg td”ptt la apek dah nampk longgar nak tangkap bola br2 nie…dah nak nikah rpnye…hehehe”

  2. mimi

    October 25, 2012 at 9:13 am

    personally suka both of them
    kalau sapa follow diorang punya instagram,
    mesti tahu flow cerita diorang.
    yang penting xdlah mcm loving2 couple..
    ayat pun mcm kawan2…serius sweet gila…

    dalam banyak2 kontroversi apek, yg ini yg best. sweet jek.
    Oh, si Leuniey ni ada jual skin care lah.
    cer tgk instagram dia.
    so tak timbul dia pakai botox ke tak.
    sebab semua family dia mmg cantik2..

    so haters…..suka hati korang lah nak cakap apa..
    akuni dulu dari tak suka apek pasal kontroversi dia,
    suka pulak bila dengan leuniey..

    • Anonymous

      October 25, 2012 at 4:05 pm

      ape flow citer diorg,cer citerr

  3. budakGigi

    October 25, 2012 at 7:56 am

    elok la tu….kawin je la apex oii..wlak kontroversi tu kan bagus.

  4. Abg Hensem

    October 25, 2012 at 7:15 am

    jika benar baguslah.. semoga bahagia Apek & Leuniy…

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer Hidop kelantan !!!

    October 24, 2012 at 11:28 pm

    Bagos la kalau apek dh nk kawin ngan si lniey ….tk payah lah nk tunang2 buang masa aje tol tk ….tunang tunnag ni leceh ! nikah teros lagi bagos…..lov u apekkkkkkkkkk !!

    • Adi petrol

      October 25, 2012 at 8:34 pm

      boleh ikot ?

Loading...