Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apek Dan Leuniey Kahwin Disember Ini?

Wow. Terkejut Abang Nara membaca perkhabaran yang dibawa oleh MediaHiburan ini. Mana taknya, penjaga gol Kelantan dan Malaysia, Khairul Fahmi (Apek) dikatakan akan melangsungkan perkahwinannya dengan Leuniey pada bulan Disember ini.

apek dan leuniey kahwin disember

Advertisement

Mereka berdua dikatakan tidak akan bertunang dan akan terus melangsungkan pernikahan. Persiapan pula sedang berjalan dengan begitu rancak sekali. Manakala majlis persandingan akan diadakan sebanyak 2 kali iaitu di Hotel Renaissance Kota Bharu dan di Hotel Perdana Beach Resort Kota Bharu.

apek dan leuniey

Kalau benarlah berita ini, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Apek dan Leuniey. Sangat bagus kahwin cepat-cepat ini. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Kalau sudi, jemputlah Abang Nara. Confirm pergi punya. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

87 Comments

  1. Anonymous

    October 28, 2012 at 2:51 pm

    Elok la dua2 pun mcm padan je… Jenis Yg suka mengecewakan org lain utk kebahagian sendiri

  2. kak li

    October 27, 2012 at 10:54 pm

    Kenapa putus dgn Dahlia Teck ? bagusla nak kawen, bosan dengar apek ni bertukar ganti perempuan. Buat bekas tunang apek , walau dah lama putus tapi kekadang perasaan tu masih berkelana. semoga tabah. Anda juga akan dapat yang lebih baik dari si apek ni.

  3. hans

    October 27, 2012 at 1:24 am

    alhmadulilah nak kawen jugak akhirnya……terhindar maksiat dan gosip liar…..jgn lepas kawen…..tup2 cerita cerai……hindarkan….semoga bahagia…..dan ku rasa jejari runcing dah xheran kot…biarlah jejari runcing ngan kehidupannya…..amin :)

  4. anon

    October 25, 2012 at 11:14 pm

    huhu…btol2..dorg mmg sweet..lawa..n leuniey tu baik okeh..x mcm ppuan2 sblm ni..leuniey tu natural beauty..aku pon beli die nyer skincare..mmg bkesan..pnah tserempak kat klcc,kulit die mmg flawless n xde botox2 ni,die tu ade mix blood la,high cheek bone okeh..aku pon dpd x suke apek,tros jd suke sbb dgn leuniey ni die mmg laen,mmg jd sum1 better..tp tu la,aku mcm sian kat jejariruncing si elia ex tunang apek tu…apek dah bahagi dah..dia belom lg ada pengganti..agak2 kalau dijemput,elia jejari runcing dtg x kenduri dorg?huhu

    • Farina

      October 27, 2012 at 8:49 am

      Aku pun rasa Leuniey ni memang lebih cantik tanpa make up. Tapi takperlu lah kau mention “leuniey tu baik okeh..x mcm ppuan2 sblm ni..”, aku taktau sapa kau maksudkan, tapi kita tak kenal perempuan-perempuan sebelum ni personally kan. Elia dan Dalia, dua-dua memang baik lah :) Cuma bukan jodoh mereka dengan Apek kot.

  5. Red Velvet

    October 25, 2012 at 5:39 pm

    Aku benci betul..bila orang Kelantan buat hal..nak salahkan orang negeri tersebut..tp bila si kembar buat Zaquan n Zafuan buat hal.. Bila Tiz Ziqyah sexy nak mampos..bila Nabila Huda pakai baju nampak perut..ada kesah ker tentang negeri dia orang? Bila orang Kelantan buat hal..kecoh nk babitkan 1 negeri y Kelantan ni jahat… negeri lain pun 2 x 5 jerlaa…ada baik ada jahat..smua ciptaan Allah….Bab2 kenegerian ni aku anti sgt22222….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top