Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

Hiburan

Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

Sebelum apa-apa, tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasukan Malaysia yang berjaya membaham Laos 4-1 semalam. Walaupun Apek kelihatan kecewa tidak diturunkan sebagai penjaga gol , kekacakan Apek ketika difokus oleh kamera semalam jelas terserlah.

apek dan leuniey nona

Advertisement

Kepada pengguna Android dan iPhone, tahukah anda yang anda boleh membaca majalah Nona dan apa sahaja bahan bacaan terbitan Karangkraf di telefon anda? Pembelian boleh dilakukan di website Emall Karangkraf tetapi pembacaan HANYA boleh dilakukan di telefon dan tablet anda. Sila search app “Emall” (logo app di bawah) di Google Store dan iStore anda.

apek dan leuniey nona

P.S: Harga di Emall Karangkeraf lebih murah daripada di kedai. Contohnya majalah Nona kalau beli di kedai ialah RM8.90 tapi kalau di Emall Karangkraf cuma RM7.15.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

82 Comments

  1. Anonymous

    November 30, 2012 at 12:32 am

  2. Cinderella

    November 29, 2012 at 9:13 pm

    leuniey ngn apek mmg match couple.. pic nie nice.. editing pn almost perfect.. tp lbh nice kalo apek xprlu snyum.. bt muke elegant..

    #just my opinion

  3. delete lah oiii

    November 29, 2012 at 8:23 pm

    Batak betul la menatang anon komen bodoh niiii..pegi mkn ubt mental ko dulu la wei bru mai bgosip..kcik2 xnk mam*** dah besar mnyusahkan org.

  4. Sian nara

    November 29, 2012 at 8:02 pm

    Wei nara, apsal byk benor kelabu ni..org tak suka ko ker?

    Aku ada nampak gosip pasal suami marion ngan neelofa kat atas tadi..tp tak kuasa nak reply situ..sbb asyik nampak kelabu jer…

    Ni aku nak cakap..aku sokong jer kalau suami pompuan tu pilih neelofa dari marion tuh..kata masuk islam..pakaian hazabedah …

    • SHINee_is_the_best

      November 30, 2012 at 11:12 am

      tu salah laki dia tak bimbing isteri dia..
      neelofa yg sah2 ISLAM pun pakai sepesen cmtu gak..

      *ape2 pun rampas suami orang memang tak elok.
      kalau kena kat ko, adik bradik ko, anak2 ko ape ko rase?

  5. Ratu minah jambu merah / biru

    November 29, 2012 at 6:28 pm

    helpppppppppppppppppppppppp pesal kelabu pulak niiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

Loading...