Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

Hiburan

Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

Sebelum apa-apa, tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasukan Malaysia yang berjaya membaham Laos 4-1 semalam. Walaupun Apek kelihatan kecewa tidak diturunkan sebagai penjaga gol , kekacakan Apek ketika difokus oleh kamera semalam jelas terserlah.

apek dan leuniey nona

Advertisement

Kepada pengguna Android dan iPhone, tahukah anda yang anda boleh membaca majalah Nona dan apa sahaja bahan bacaan terbitan Karangkraf di telefon anda? Pembelian boleh dilakukan di website Emall Karangkraf tetapi pembacaan HANYA boleh dilakukan di telefon dan tablet anda. Sila search app “Emall” (logo app di bawah) di Google Store dan iStore anda.

apek dan leuniey nona

P.S: Harga di Emall Karangkeraf lebih murah daripada di kedai. Contohnya majalah Nona kalau beli di kedai ialah RM8.90 tapi kalau di Emall Karangkraf cuma RM7.15.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

82 Comments

  1. Ratu minah jambu merah / biru

    November 29, 2012 at 6:25 pm

    bang naraaaaaaaa tolong dilitttttttttttt komen kosong yg panjang niiiiiiiiiii bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Helpppppppppppppppppppppppppppppp !!

  2. conan

    November 29, 2012 at 5:13 pm

    eleh pegang pinggang pompuan tu bajet ko dh kawen ngan dia apek oiii. eh leuniey tu tk ‘ckup seksi’ lagi tu. apasal tunjuk sikit je dekat bahu ko tu. tk ‘hot’ la. btw apek, ko tk prlu kecewa la sbb tk jdi penjaga gol sbb farizal marlias thebest. owesome! and and and, aku suka sangat tengok muka ko bila camera zoom kat muka ko smlm. muka bengang plus tension habis. hihihi

  3. mee hoon sup

    November 29, 2012 at 4:11 pm

    apsal style rambut leuniey ni sama je..boring la. Tukar la style lain plk…

  4. nz

    November 29, 2012 at 3:40 pm

    jgn ckp kat apek jer, org lain pun kalu nk khwen fikiran mesti ke lain.jasad jer kat tempt keje.hehe.

  5. budak comel

    November 29, 2012 at 3:10 pm

    macam pondan thai je aku tgk leuniey nie….huhuhuhu

    • ustaz segera

      November 29, 2012 at 3:24 pm

      esok lusa ko pulak dapat menantu macam pondan malaysia…ok tak??

    • kucem

      November 29, 2012 at 4:34 pm

      tulat pula ko ustaz segera kawin dengan pondan kpop ok tak?

    • pizza

      November 29, 2012 at 6:45 pm

      Pondan k-pop? Hahahahhaaa, lawak. Tp mmg betul pun, ada yang mekap bagai btul dah nampak cm pondan.

Loading...