Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

Sebelum apa-apa, tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasukan Malaysia yang berjaya membaham Laos 4-1 semalam. Walaupun Apek kelihatan kecewa tidak diturunkan sebagai penjaga gol , kekacakan Apek ketika difokus oleh kamera semalam jelas terserlah.

apek dan leuniey nona

Advertisement

Kepada pengguna Android dan iPhone, tahukah anda yang anda boleh membaca majalah Nona dan apa sahaja bahan bacaan terbitan Karangkraf di telefon anda? Pembelian boleh dilakukan di website Emall Karangkraf tetapi pembacaan HANYA boleh dilakukan di telefon dan tablet anda. Sila search app “Emall” (logo app di bawah) di Google Store dan iStore anda.

apek dan leuniey nona

P.S: Harga di Emall Karangkeraf lebih murah daripada di kedai. Contohnya majalah Nona kalau beli di kedai ialah RM8.90 tapi kalau di Emall Karangkraf cuma RM7.15.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 Comments

  1. oldmanstyle

    November 30, 2012 at 6:54 pm

    Dah la apek..ko xyah pikir pasal bola lg dah..Farizal dah ngam dlm kesebelasan utama..ko fokus kt leuney sudah..naik katil hentam dia kaw2..xyah naik padang dah..fuh~

  2. menyampah

    November 30, 2012 at 12:32 pm

    apek hensem???? dh la poyo..hnsem g pakwe aku.. =p

  3. Bolas

    November 30, 2012 at 9:55 am

    Tak pandai pilih gambar la majalah ni. Apek muka macam lepas bangun tido jer. Tak freash langsung.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top