Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apakah Gaya Anda? Peluang untuk Memenangi Beg Coach Percuma Di Reebonz

Abang Nara kadang-kadang pelik juga dengan perangai wanita apabila masa bershopping. Nak beli baju sehelai pun kadang-kadang ambil masa lebih daripada 1 jam. Kalau lelaki macam Abang Nara, pilih baju tak sampai 5 minit. Daripada pembacaan Abang Nara, rupa-rupanya wanita ini ada gaya mereka yang tersendiri yang perlu difikirkan apabila membeli sesuatu.

reebonz

Advertisement

Dan berita baik kepada pembaca BeautifulNara terutamanya wanita yang suka bergaya, anda kini boleh mendapatkan sebuah bag Coach percuma daripada Reebonz. Caranya teramat mudah, hanya perlu masukkan info-info mudah dan nyatakan jenama kegemaran anda untuk berpeluang memenangi hadiah lumayan ini.

reebonz

Mudah kan? Peluang yang sangat awesome ini hanya boleh didapati di laman web Reebonz. Tunggu apa lagi? Beg Coach sedang menanti anda sekarang ini. Sila ke laman web Reebonz sekarang jugak!!!

reebonzApakah gaya anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. jaga-jaga cik salmah...

    February 29, 2012 at 12:44 pm

    dah daftar pun, tapi bile view harga die mmg mahal..ok la,standard la untuk beg berjenama macam tu..tapi mcm mane nk pastikan sume ni original? and abg nara kite ni cakap hanya daftar dan masuk kan info2 je bole menang beg ni. bile baca t&c kat bawah page tu cakap hanya pengguna yg active bole menang beg coach itu..jadi di sini,maksudnye kite kene membeli dulu di website tersebut dan baru ade peluang utk menang sebijik beg coach free yg mgkin besar nye 8 x 4 je..

    huhuh….macam takde harapan la pulaks,,,,anyway thanks to abg nara sebab promote benda ni.mgkin nanti ade orang yang beli..and saya pun nk cuba lah jgk..kot mana tau ade rezeki…hehehehe…jaga-jaga..cik salmah… :D

  2. salmah

    February 29, 2012 at 12:21 pm

    The ad is deceiving. They say Coach but the images are not Coach handbags but Prada and Chloe. You should inform these peeps on using unauthorised pictures and deceiving advertorial.

  3. dwarfhammies.org

    February 29, 2012 at 12:19 pm

    Gaa menunjukkan kelas sosial seseorang. Tanpa gaya kita bisa jadi minder

  4. Myvitrd

    February 29, 2012 at 10:40 am

    baru je semalam registerkan untuk wife.. katanya teringin nak dapat beg coach.. hehehe

  5. deno

    February 29, 2012 at 10:14 am

    as salam abg nara… deno tahu blog nie dari sebuah majalah… tahniah buat abgnara yg mendpt anugerah dari nuffnang baru2 nie… cuma satu deno nak bertanya, mcm mana nak folow blog abgnara? deno still baru dlm dunia blogging… :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama