Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apakah Gaya Anda? Peluang untuk Memenangi Beg Coach Percuma Di Reebonz

Abang Nara kadang-kadang pelik juga dengan perangai wanita apabila masa bershopping. Nak beli baju sehelai pun kadang-kadang ambil masa lebih daripada 1 jam. Kalau lelaki macam Abang Nara, pilih baju tak sampai 5 minit. Daripada pembacaan Abang Nara, rupa-rupanya wanita ini ada gaya mereka yang tersendiri yang perlu difikirkan apabila membeli sesuatu.

reebonz

Advertisement

Dan berita baik kepada pembaca BeautifulNara terutamanya wanita yang suka bergaya, anda kini boleh mendapatkan sebuah bag Coach percuma daripada Reebonz. Caranya teramat mudah, hanya perlu masukkan info-info mudah dan nyatakan jenama kegemaran anda untuk berpeluang memenangi hadiah lumayan ini.

reebonz

Mudah kan? Peluang yang sangat awesome ini hanya boleh didapati di laman web Reebonz. Tunggu apa lagi? Beg Coach sedang menanti anda sekarang ini. Sila ke laman web Reebonz sekarang jugak!!!

reebonzApakah gaya anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. zy

    February 29, 2012 at 3:40 pm

    Love it!!

  2. bagaholic

    February 29, 2012 at 2:47 pm

    website ni bagus…. Lebih cheaper here then boutique… Dihantar dirumah in a lovely box… Best… I bought it before.. Bags are original…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top