Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apa Pencapaian Dia, Undi Diri Sendiri? – Netizen Pertikai Haneesya Hanee Menang Artis Baharu Wanita Popular

haneesya hanee artis baru wanita popular

Pernah terpalit kontroversi panas dan gelaran Dewi Remaja 2018/2019 ditarik balik, Haneesya Hanee bagaimanapun terus bangkit dengan penuh keyakinan.

haneesya hanee

Advertisement

Semalam, siapa sangka Haneesya memenangi kategori Artis Baharu Wanita Popular ABPBH 32.

haneesya hanee artis baharu wanita popular

Ramai juga yang terkejut dengan keputusan tersebut dan ada netizen mula mempertikaikan kemenangan Haneesya. Apa agaknya pencapaian gadis berusia 19 tahun itu yang boleh dibanggakan kerana dia baru setahun jagung dalam industri hiburan? Layak ke dilabel sebagai artis?

Apa pencapaian dia? Undi sendiri lah

macam ini

haneesya hanee artis baharu wanita popularhaneesya haneekemenangan haneesya hanee dipertikaihaneesya hanee undiri diri sendiriartis baharu wanita popularhaneesya hanee artis baharu wanita popularSudah tertulis rezeki untuk Haneesya menang semalam. Harapnya selepas ini dia akan membuktikan dirinya benar-benar berbakat dan tidak terus dihimpit kontroversi lagi.

Kredit Foto : Instagram TV3 Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. aa

    September 23, 2019 at 11:25 am

    bukan dia berlakon cerita Cik Reen & Encik Ngok Ngek l

  2. lalola

    September 23, 2019 at 10:01 am

    Haneesya Hanee ni tak boleh ke duduk diam diam. suka sangat buat drama. Aku tengok bff fazura yang nama iman tu pun dark skin tapi buat rileks je dengan kengkawan dia. tade pun nak gunakan warna kulit dia nak cari populariti. bila kena kritik dengan netizen mulalah…

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:34 am

      aku dh perasan lama dh…. bff fazura si iman tuh relax jerr job sana sini itu betul laku… xde mcm si hitam haneesya ni asek jual modal muka hitam nk dpt job… dah hitam so hitam jerr laaaa nk mintak aper lagi simpati mcm mane tah… hitam black that haneesya skin forever… final..

  3. kakikucinghitam

    September 23, 2019 at 9:48 am

    die bnyk jugak berlakon sejak sebelum dewi remaja lg… yg pasti die ni kalau jumpe kt luar mmg x sombong dan humble.. tour abpbh pun die n fan die ada follow… mungkin dr situ fan suke…

    yg pasti nara ni mmg x bkenan ngn die hahah nara nara makan ape hari ni kat rumah tu nara

  4. Anonymous

    September 23, 2019 at 9:40 am

    Haneesya Hanee ni cucu kepada pelakon veteran Zahara Agus yg berlakon jadi isteri bertama P. Ramlee dlm filem madu tiga..”pah butang baju melayu aku mana pah”..

  5. Anonymous

    September 23, 2019 at 9:33 am

    tak layak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama