Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apa Pencapaian Dia, Undi Diri Sendiri? – Netizen Pertikai Haneesya Hanee Menang Artis Baharu Wanita Popular

haneesya hanee artis baru wanita popular

Pernah terpalit kontroversi panas dan gelaran Dewi Remaja 2018/2019 ditarik balik, Haneesya Hanee bagaimanapun terus bangkit dengan penuh keyakinan.

haneesya hanee

Advertisement

Semalam, siapa sangka Haneesya memenangi kategori Artis Baharu Wanita Popular ABPBH 32.

haneesya hanee artis baharu wanita popular

Ramai juga yang terkejut dengan keputusan tersebut dan ada netizen mula mempertikaikan kemenangan Haneesya. Apa agaknya pencapaian gadis berusia 19 tahun itu yang boleh dibanggakan kerana dia baru setahun jagung dalam industri hiburan? Layak ke dilabel sebagai artis?

Apa pencapaian dia? Undi sendiri lah

macam ini

haneesya hanee artis baharu wanita popularhaneesya haneekemenangan haneesya hanee dipertikaihaneesya hanee undiri diri sendiriartis baharu wanita popularhaneesya hanee artis baharu wanita popularSudah tertulis rezeki untuk Haneesya menang semalam. Harapnya selepas ini dia akan membuktikan dirinya benar-benar berbakat dan tidak terus dihimpit kontroversi lagi.

Kredit Foto : Instagram TV3 Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. haha

    September 23, 2019 at 9:34 pm

    berlakon cite pe ni?takde nmpk hidung pun,bideo kelab malam tu dikira jadi artis jgk ke

  2. Anonymous

    September 23, 2019 at 2:22 pm

    tak pertikaikan itu memang rezeki dia. tapi dia ni siapa weh? dia artis ke? aku kenal dia sebab title dewi remaja dia kena tarik je. itu pun dikira artis kah? huhuhu

  3. notakaki

    September 23, 2019 at 12:51 pm

    Haneesya ni boring la, belum2 dah drama air mata jer banyak….dok meratib sana sini pasal darkskin la, hape la….compare to Iman to jaaauuhh sangat beza, Iman is more elegant….

  4. Ct selim

    September 23, 2019 at 12:39 pm

    Apa bangangnya yg x pernah tgk dia berlakon dlm tv? Xpe lah maybe ko duduk negara tonga kot tu x penah nampak muka dia berlakon. Hahahahha. Ok la tu dia menang dari org lain yg sendu gila. Yg Plg aku x blh. Lah siti nordiana menang weh utk artis versatil dgn pengacara popular? Wtf?!!!!! Patut alif satar ke yg menang, shery alhadad pn lg bagus. Buta tuli nau penyokong2 dia, ke undi diri sendiri??uppssss

  5. Anonymous

    September 23, 2019 at 12:01 pm

    itu kan rezeki dia …tak usah duk kutuk kutuk die mcm .. tak baiik

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama