“Apa Orang Lain Cakap Just F*** Them!” – Nabila Huda Tak Kisah Komen Negatif Netizen

Hiburan

“Apa Orang Lain Cakap Just F*** Them!” – Nabila Huda Tak Kisah Komen Negatif Netizen

Seperti yang ramai tahu, pelakon dan pengacara wanita iaitu Nabila Huda sering diasak dengan kecaman mengenai penampilannya yang dianggapterlalu seksi dan tidak menutup aurat.

Bagaimanapun, pelakon berusia 37 tahun itu mengakui lebih memilih untuk tidak membaca komen-komen negatif mengenai dirinya yang dilemparkan oleh netizen.

Advertisement

Menurut Nabila atau nama sebenarnya Nabila Huda Suhaimi, netizen tidak mempunyai hak untuk menilai dirinya kerana mereka tidak tahu kisah yang sebenar.

Netizen tak tahu struggle saya di belakang, mereka hanya nampak keburukan dan lupa akan kebaikan yang pernah dibuat.

Malah, pelakon filem Munafik itu berkata hidup yang singkat ini seharusnya dinikmati dengan rasa gembira.

Pada saya, semua orang layak untuk hidup gembira. Apa orang lain cakap tentang diri kita, just f**k them!

Kalau asyik sibuk dengar orang cakap buruk pasal diri kita, nanti kehidupan tak happy, buat sakit kepala je. Hidup ini sekejap je, so enjoy!

Dalam pada itu, Nabila yang lebih mesra disapa Abil berpesan agar orang ramai di luar sana tidak mempunyai perasaan benci sesama manusia.

Abaikan kata-kata buruk orang lain! Pedulikan mereka.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

2 bulan lalu

"Umur Dah Nak Masuk 40, Berubahlah..." - 'Follower' Puji Kulit 'Tanned' Nabila Huda, Netizen Suruh Tutup Aurat

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

2 Comments

  1. Anonymous

    December 1, 2022 at 7:21 pm

    ya la tuu.. nnti klau sakit nak org tolong doakan dan baca yasin.. jugak kann333

  2. AZAZx3

    December 1, 2022 at 1:07 pm

    Sabar Abil, jangan marah-marah hehe…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini