Apa Nak Jadi…

Trending

Apa Nak Jadi…

Dah ramai pembaca-pembaca yang hantar email mintak kami letakkan gambar nie. Tapi kami agak takut sebab ianya boleh dipolitikkan. Tapi untuk pengajaran bersama. Kami letakkan lah jugak. Pendapat anda? Harap bagi komen secara rasional ya.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

99 Comments

  1. atiqah

    July 2, 2012 at 1:30 pm

    budak2 ni lah antara pengikut jahiliah n yahudi…mgikut perjanjian syaitan tok meyesatkan umat2 nabi muhammad s.a.w….agknyer dieowg nak ker kna bencana cm negara lain kena…stiap umat ada agama sendiri so diam2 sudahlah pegilah sembah tuhan kowg sendiri..jga nk nak pertikaikan agama n tuhan org lain…dieowg ni owg sabah ka???????mmg x 1 malaysia sbb ada pengkhianat agama mcm dieowg ni…plislah pjbat agama sabah tolonglah ambil tindakan…theyall publish benda ni in english taw…n publish seluruh dunia 1 dunia bcer bnda ni n aper dieowg akan pkir pasal malaysia n agama islam…

  2. Anonymous

    March 17, 2011 at 12:20 pm

    ahli-ahli neraka mcm ni mmg xbfikir bila berckp…Laknatlah pada mereka yang menghina Agama Allah….

  3. dude

    February 27, 2011 at 4:57 am

    kalau aku cakap tuhan dia yg babi mcm mane?dia angin tak?bodoh punya kutu ko nak ke gereja ko pon org islam tak pnh kacau nak byk bunyi.dah terang2 sesat nak cakap byk.ko samayang sampai kepala ko ade kilang kutu pon ko tetap jadi kayu api.damnass.

  4. cINA BUTA

    September 6, 2010 at 11:06 am

    Babiii pendek punya sial ini…mulai sekarang..u takan hidup senang..dirimu sentiada mendapat laknat, jiwamu sentiada dilanda kecewa…dan hidupmu penuh dengan KECELAKANAN.

Loading...