“Apa Hukum Suami Suka Tengok Perempuan Seksi? Bini Simpan Kat Rumah Buat Apa?” – ‘Founder’ Terkenal Dedah Perangai Sebenar Suami

Trending

“Apa Hukum Suami Suka Tengok Perempuan Seksi? Bini Simpan Kat Rumah Buat Apa?” – ‘Founder’ Terkenal Dedah Perangai  Sebenar Suami

Pempengaruh wanita yang juga merupakan seorang usahawan terkenal meraih perhatian selepas dia meluahkan rasa kecewa terhadap sikap suaminya.

Semuanya bermula apabila dia menerima direct message daripada seorang wanita yang mendakwa suami usahawan terbabit merupakan seorang scammer dan telah menipu ramai orang.

Advertisement

yaana lee

yaana lee

 

Dah pernah gaduh sebelum ini

Berdasarkan hantaran di Instagram story, usahawan butik pakaian itu berkata dia kini sedang hamil dan mendedahkan bahawa suaminya suka ‘follow’ akaun wanita seksi di platform tersebut.

Tambahnya, suaminya tidak menunjukkan perubahan meskipun pernah bergaduh tentang hal berkenaan sebelum ini.Wanita itu turut mendedahkan bahawa kali terakhir mereka bergaduh tentang isu ini adalah ketika mereka menunaikan umrah Januari lepas.

Malam malam isteri dan anak-anak dah tidur pun dia akan main telefon, aku pun tak tahu scroll apa. Dah kalau following macam tu, scroll pun memang keluar benda-benda tu jelah. Apa hukum dia eh kalau suami suka tengok perempuan lain seksi-seksi? Untuk apa sebenarnya?”

yaana lee

yaana lee

Bukan itu sahaja, dia turut akui sudah empat tahun tidak mengikuti suaminya sendiri di akaun media sosial kerana mahu menjaga hati sendiri.

Pasangan yang mempunyai dua cahaya mata itu terkenal dalam kalangan pengikut mereka dan menjalankan perniagaan pakaian yang sering tular di media sosial pada musim Raya kerana kualiti yang kurang memuaskan.

iqbal
2 months ago

Dah Lama Sabar! Iqbal Zulkefli Dedah Perangai Buruk Bekas Adik Ipar, 'Founder' Produk Terkenal - "Demi Allah Saya Ada Semua Bukti"

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...