Written by Bella | June 27th, 2019

Mengakui rumah tangganya berdepan masalah dan redha andai ditakdirkan berpisah, pelakon Fizo Omar dalam satu kenyataan menerusi akaun Instagramnya hari ini meminta agar diberikan ruang untuk mencari jalan penyelesaian terbaik.

Fizo berkata, apa yang sedang dilalui adalah dugaan buat dirinya dan isteri, Mawar Karim dan berharap ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Menurut Fizo, kini dia sedang menunggu keputusan daripada mahkamah berkaitan masalah rumah tangganya dan meminta agar orang ramai mendoakan yang terbaik buatnya dan Mawar.

Pada masa yang sama, Fizo mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang tidak berhenti memberikan kata-kata semangat kepadanya yang kini melalui saat getir dalam hidupnya.

Terdahulu, mahligai pasangan ini dikatakan bergolak dan mula menjadi bualan apabila Fizo meraikan Aidilfitri berasingan dengan isteri dan anak. Fizo dilaporkan beraya di Kelantan manakala Mawar dan anaknya pula meraikannya di Pulau Pinang.  Mereka mendirikan rumah tangga pada November 2013 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

19 responses to Apa-Apa Pun Keputusan Mahkamah Nanti, Saya Terima – Fizo Omar

  1. meh says:

    takde anak bahagia je
    dah ada anak nak cerai plak

    • gampang says:

      kenapa pulak aku nak doa kat kau? Kalau aku doa supaya cerai kau nak?

      • makenon says:

        ni fizo ke mawar yg tulis ni? emo semacam je…
        kau dah kenapa nk doakan org cerai plak
        si “meh” tu xde pon doakan org lain cerai…

    • minah jambu say NO to drugs says:

      makna nye dh nak cerai lah ni eh ? bagus la kalau macm tu jangan stress kalau nak cerai
      ceria2 kan diri tu jngan sedih dh tk jodoh nak buat camna kan ..

  2. positive pls says:

    tak payah la cerai
    kesian kat baby
    dah cerai nnti susah
    sekarang boleh la cakap hubungan akan berbaik demi anak
    bnyk lagi boleh buat selain cerai
    bertahun menanti zuriat. buat ivf bagai
    takkan nak sia2kan rumahtangga mcm tu je…….
    whatever it is buang ego masing2.

  3. Anonymous says:

    apa la masalah mawar ni.. tak bersyukur ke sampai nak minta cerai? fizo sanggup je tunggu bertahun ko nak dapat anak. dia tak cari bini no 2 pun. ni dah dapat anak, nak cerai pulak..

    • Anonymous says:

      ade je beb jenis perempuan yg ada semuanya maksudnya kerja, kerjaya, harta pastu kawen die cuma nak anak je pastu cerai. sebab die nak pewaris je. lagi kalau lelaki tu x sampai tahap yg die nak stay lama mmg kena dumb aje. kesian kan. ni realiti beb.

    • Anonymous says:

      tak tahu cerita jgn laa memandai… fizo pun dah lama xlaku.. bisnes burger pun merundum… dah ade anak paham2 laa tolong bini majukan bisness ker… cari peluang bisness lain ker… tak kan dari sebelum ade anak smpi dpt anak asek nak harap bini settle kan bil bil rumah… smpi bila pun nak bersandangkan gelaran bini retis sendu nih… baik laa buang nak bela pun meng abiskan beras jer…

      • Anonymous says:

        dayana sanggup je tahan dengan ashraf muslim.. dia lagi la doctor, dari keluarga senang jgk.. kawin dgn artis je..

  4. jurgen klopp says:

    abg doakan mawar n fizo berbaik smula.
    if apa2 berlaku,abg ada utk mawar ya..

  5. FIZIMAWAR says:

    PERGILAH BERUBAT MANA TAU TERKENA SIHIR PEMISAH

  6. Anonymous says:

    retis paling tahan pun 20 tahun kalau ndak hanya 2 / <1 tahun je..
    biar pun mencuri bini atau laki orang…..

  7. cinta hingga mati says:

    erm aku doakan kalian berdua dpt bertahan dari bercerai… bertahan jelah..harungi ombak kew lautan api ke badai ke…masa akan cepat berlalu dan anak pun jadi dewasa.. Aku sebagai anak aku happy mempunyai keluarga yg lengkap… Mak bapa x cerai.. Masalah dtg dan pergi…. dgn sesiapa pun kita berkahwin… paten yg sama akan berlaku jg cuma lain2 bentuk…melainkan korang berdua mmg takda rasa cinta walaupun sebesar zarah..itu aku x taulah… tp kalo masih ada cinta…teruskanlah, recall balik ayat2 cinta time nak kawen dulu…aduhai… xkanlah guna ayat selamat serah pada takdir….kemon pls…

  8. kaknam says:

    adoi nara..melampau2 iklan kau kiri kanan atas bawah nak baca pun susah. nnti tmbh [email protected] page la sekali..nk bukak bn pun dah serabut skrg

  9. Anonymous says:

    fizo nih berlagak jer bisness juta2 maju konon… duit cukup2 tuk motor besar kete besar… dulu lagi dah tau fizo ni nak mawar sbb anak org kaya & ade bisness jer… tinggal gf dia sume masa tuh yg xcukup kaya… nk dpt merasa tinggal umah besar hidup mewah tp bini kene settle bil sorang…
    cerai kan jer lah mawar oiiii… jgn smpi ke tua kene bela biawak ni…

  10. Anonymous says:

    Sebab tu takleh harap kan duit pompuan sebab bile dah dapat anak die tak heran dah laki die..nak2 kalau takde duit…

  11. joe says:

    fizo takde job ni…maka wang pun tiada

  12. shima says:

    Awat dik…..macam tawar hati jer…dapatkan perkhidmatan kaunseling untuk berdamai. Laki bini kena simpan sikit ego masing2…demi anak. Sholatlah hajat dan istikharah sebelum buat keputusan.

  13. Anonymous says:

    Ntah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini