Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Apa Agaknya Yang Fazura Lakukan Di Katilnya?

Abang Nara tahu sangat-sangat apa yang dilakukan di atas katil oleh artis terkenal macam Fazura nie. Tak lain tak bukan ialah makan sahur di atas katil sebab tak larat nak bangun akibat kepenatan. Tambah lazat kalau sahur tue ayam goreng KFC. Perghhh ~~~

fazura katil

Advertisement

Seriously apa yang korang selalu buat di katil korang? Abang Nara selalu online je lah. Paling rajin buat-buat baca buku sebab tak boleh nak tidur. Silakan share kot-kot korang ada hobi pelik atas katil. Mana tahu hobi korang sama ngan Fazura.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top