August 3rd, 2011

Abang Nara tahu sangat-sangat apa yang dilakukan di atas katil oleh artis terkenal macam Fazura nie. Tak lain tak bukan ialah makan sahur di atas katil sebab tak larat nak bangun akibat kepenatan. Tambah lazat kalau sahur tue ayam goreng KFC. Perghhh ~~~

fazura katil

Seriously apa yang korang selalu buat di katil korang? Abang Nara selalu online je lah. Paling rajin buat-buat baca buku sebab tak boleh nak tidur. Silakan share kot-kot korang ada hobi pelik atas katil. Mana tahu hobi korang sama ngan Fazura.


Comments are closed.

Loading...