Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Anzalna Rancang Kahwin 2 Tahun Lagi

Untuk anda yang tidak tahu, Anzalna sebenarnya sudah pun mempunyai kekasih hati. Anzalna sering membawa pakwenya ini ke majlis-majlis hiburan. Boleh tahan jugaklah kekacakan kekasih hati Anzalna. Baru-baru ini, Anzalna telah ditemani Hanif Zaki (nama kekasihnya) ke majlis pelancaran drama Adam dan Hawa.

anzalna dan kekasih

Advertisement

Abang Nara suka dengan style rambut si Hanif nie. Nampak macho gitu. Mereka berdua telah berkenalan sejak 5 tahun dulu namun hanya bercinta sejak tahun lepas. Menurut Anzalna, kalau boleh dia mahu mendirikan rumah tangganya dalam masa 2 tahun iaitu sebelum umurnya mencecah 26 tahun.

Hubungan kami okay. Kalau boleh kami nak kahwin secepat yang mungkin. Tapi dia baru mulakan kerja, saya pula sekarang sibuk dengan dunia seni. Kami sama-sama baru nak mula kumpul duit. Kalau boleh nak kahwin sebelum 26. InsyaAllah kalau jodoh kami dah sampai

anzalna dan kekasih
Baguslah dah ada perancangan macam ini. Jangan jadi macam sesetengah selebriti bercinta sampai berpuluh tahun tapi kahwinnya tidak. Lagi muda kahwin lagilah bagus. Dapat tengok anak membesar. Tak ke gitu? Semoga perancangan Anzalna menjadi dan dipermudahkan. Good luck and all the best.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. Sukahatiakula

    August 22, 2012 at 1:53 pm

    Benci nelopak!! bajet diva je..dala suam2 kuku..muka plastik..bluwekk

    • fazura the gundeks

      August 22, 2012 at 6:00 pm

      the real plastic is fazura. muka lofa original, bukan macam muka bitch tua plastik tu.

  2. gold price

    August 21, 2012 at 10:41 pm

    edisi panas! susulan isu perang anzalna dan neelofa, anzalna akui kesilapannya, terlalu mengikutkan emosi!

  3. amir

    August 21, 2012 at 5:19 pm

    Serious x hensem bf dia..ramai lagi laki nape dia jugak kau pilih anzalna??aku lagi hensem,gentle cakap..lol

  4. Gale

    August 18, 2012 at 11:06 am

    Some recent trend displays recycled materials such as PET bottle and recycling tire is also used to produce MBT fitness sport red. In the European Union since 1997 listed by the manufacturer must MBT shoes material provided tags. In viscose label must use the corresponding symbols.

  5. Pingback: Anzalna Rancang Kahwin 2 Tahun Lagi | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top