Anzalna Rancang Kahwin 2 Tahun Lagi

Hiburan

Anzalna Rancang Kahwin 2 Tahun Lagi

Untuk anda yang tidak tahu, Anzalna sebenarnya sudah pun mempunyai kekasih hati. Anzalna sering membawa pakwenya ini ke majlis-majlis hiburan. Boleh tahan jugaklah kekacakan kekasih hati Anzalna. Baru-baru ini, Anzalna telah ditemani Hanif Zaki (nama kekasihnya) ke majlis pelancaran drama Adam dan Hawa.

anzalna dan kekasih

Advertisement

Abang Nara suka dengan style rambut si Hanif nie. Nampak macho gitu. Mereka berdua telah berkenalan sejak 5 tahun dulu namun hanya bercinta sejak tahun lepas. Menurut Anzalna, kalau boleh dia mahu mendirikan rumah tangganya dalam masa 2 tahun iaitu sebelum umurnya mencecah 26 tahun.

Hubungan kami okay. Kalau boleh kami nak kahwin secepat yang mungkin. Tapi dia baru mulakan kerja, saya pula sekarang sibuk dengan dunia seni. Kami sama-sama baru nak mula kumpul duit. Kalau boleh nak kahwin sebelum 26. InsyaAllah kalau jodoh kami dah sampai

anzalna dan kekasih
Baguslah dah ada perancangan macam ini. Jangan jadi macam sesetengah selebriti bercinta sampai berpuluh tahun tapi kahwinnya tidak. Lagi muda kahwin lagilah bagus. Dapat tengok anak membesar. Tak ke gitu? Semoga perancangan Anzalna menjadi dan dipermudahkan. Good luck and all the best.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

43 Comments

  1. Sofia

    August 18, 2012 at 2:13 am

    suka tengok anzalna. menyampah tengok neelopak

    • Wardina Houston Abdullah

      August 18, 2012 at 4:20 am

      aku tak suka tengok orang berlakon keras macam tunggul. anzalna dan neelofa.

    • misz nana

      August 19, 2012 at 8:52 am

      yela.. setuju.. dua2 tak ada kualiti

  2. neelofa cung

    August 18, 2012 at 12:47 am

    mcm sial. inzal aku. stim weiii

  3. miss wawa

    August 17, 2012 at 12:25 pm

    Mcm muka feroz khan

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      August 17, 2012 at 5:06 pm

      adek feroz khan tk ? hensem..

  4. oct1883

    August 17, 2012 at 11:14 am

    better laki dia ni pegi yu nam cepat2.. takut nanti terlambat.. dah ada tanda2 dah tu.. tak pun mintak rambut awek dia sikit..

  5. saya ok jer!

    August 17, 2012 at 10:47 am

    yay, TAHNIAH ANZALNA :)

Loading...