Anzalna Nasir Enggan Kongsi Tips Hamil, Faham Perasan Wanita Belum Ada Anak

Hiburan

Anzalna Nasir Enggan Kongsi Tips Hamil, Faham Perasan Wanita Belum Ada Anak

Selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Anzalna Nasir dan suami, Hanif Zaki bakal menimang cahaya mata pertama tidak lama lagi.

Advertisement

Ramai juga yang meminta Anzalna untuk berkongsi petua untuk hamil tetapi beliau bagaimanapun enggan membicara perkara itu kerana tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum mempunyai rezeki untuk mendapat zuriat.

Ramai yang mesej minta petua dan mahu saya berkongsi tentang kehamilan, bukan saya tidak mahu tapi mungkin bukan di laman sosial. Saya tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum dikurniakan rezeki berupa anak.

Saya tidak mahu mengores perasaan wanita yang belum dikurniakan cahay mata. Saya akan berkongsi secara tidak berlebih-lebihan seperti saya seorang sahaja yang hamil.

Pada masa yang sama, Anzalna sempat untuk menasihati agar wanita diluar sana tidak terlalu ghairah dan mudah percaya dengan produk yang menawarkan kehamilan dengan mudah.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. Anonymous

    March 6, 2019 at 10:10 am

    i feel u anzlana…yg penah rase je faham perasan wanita yg kwin dn masih blm hamil..

  2. Anonymous

    March 5, 2019 at 9:11 pm

    Jgn tiru anzalna… nanti meroyan

  3. Sitin

    March 5, 2019 at 7:19 pm

    Bagus anzalna ni..fikirkan perasaan org lain. Betul tu..sbb ada org bila dh mengandung klu blh nk heboh 1 dunia. T.ksh anzalna.

  4. Anonymous

    March 5, 2019 at 5:10 pm

    dia ni kat gambar mmg nmpak lawa..tp bla tgk kt tv HD x lawa sgt..muka byk kesan jerawat pastu patern muka pun x der menarik sgt..sama dgn adik beradik dia yg lain..mngkin sbb gmbr2 kt IG diorg byk guna filter & edit…

    • Anonymous

      March 5, 2019 at 5:40 pm

      First pic tebal nau mekap aku prnh tgk ig spa ape entah die buat rawatan kat situ muke jahanam habis. Jerawat parut muka berkawah semua ade. Tp xpe lah laki kaye bgi mcm2 surprise ape ade hal sayang habis laki kat die. Aku nie entah lah nk merasa cm die. Huhu.

  5. Anonymous

    March 5, 2019 at 4:47 pm

    boleh lukis tak rupa sebiji mcm car tu, dn rupa suami…????
    rasanya lukisan “alam benda” dan manusia x jdi masalah..

Loading...