March 5th, 2019

Selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Anzalna Nasir dan suami, Hanif Zaki bakal menimang cahaya mata pertama tidak lama lagi.

Ramai juga yang meminta Anzalna untuk berkongsi petua untuk hamil tetapi beliau bagaimanapun enggan membicara perkara itu kerana tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum mempunyai rezeki untuk mendapat zuriat.

Ramai yang mesej minta petua dan mahu saya berkongsi tentang kehamilan, bukan saya tidak mahu tapi mungkin bukan di laman sosial. Saya tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum dikurniakan rezeki berupa anak.

Saya tidak mahu mengores perasaan wanita yang belum dikurniakan cahay mata. Saya akan berkongsi secara tidak berlebih-lebihan seperti saya seorang sahaja yang hamil.

Pada masa yang sama, Anzalna sempat untuk menasihati agar wanita diluar sana tidak terlalu ghairah dan mudah percaya dengan produk yang menawarkan kehamilan dengan mudah.

Sumber Berita : mStar Online


26 responses to “Anzalna Nasir Enggan Kongsi Tips Hamil, Faham Perasan Wanita Belum Ada Anak”

 1. Aku la says:

  Ak suka ayat last tu. Jangan caya dengan supplement atau ubat macam2 tu. Jumpa Dr & cuba faham kondisi badan tu dulu cemana. Badan kita, kita lebih tau. Ikut nasihat Dr, doa dengan Allah. Sampai masa, insyaAllah akan ada rezeki.

  #ttc5y
  #babydah5bulan
  #Alhamdulillah

 2. bawang hangus says:

  pesal gmbr baju terlondeh tu bibir tebal semcm cm kena sengat tebuan…dh cm geng2 kilaperi…bibir tonyoh dinding akuarium

 3. im not her fan. but i respect most of her firm’s stand over certain issues unlike other artists who put money/attention as their preference.

 4. Mek Ti says:

  Terima kasih kerana memahami kami yg msh ttc journey. Moga ada rezeki zuriat tahun ni pd yg msh menanti keajaiban, amin.

Loading...