Written by Bella | March 5th, 2019

Selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga, akhirnya pelakon Anzalna Nasir dan suami, Hanif Zaki bakal menimang cahaya mata pertama tidak lama lagi.

Ramai juga yang meminta Anzalna untuk berkongsi petua untuk hamil tetapi beliau bagaimanapun enggan membicara perkara itu kerana tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum mempunyai rezeki untuk mendapat zuriat.

Ramai yang mesej minta petua dan mahu saya berkongsi tentang kehamilan, bukan saya tidak mahu tapi mungkin bukan di laman sosial. Saya tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum dikurniakan rezeki berupa anak.

Saya tidak mahu mengores perasaan wanita yang belum dikurniakan cahay mata. Saya akan berkongsi secara tidak berlebih-lebihan seperti saya seorang sahaja yang hamil.

Pada masa yang sama, Anzalna sempat untuk menasihati agar wanita diluar sana tidak terlalu ghairah dan mudah percaya dengan produk yang menawarkan kehamilan dengan mudah.

Sumber Berita : mStar Online

26 responses to Anzalna Nasir Enggan Kongsi Tips Hamil, Faham Perasan Wanita Belum Ada Anak

  1. Anonymous says:

    dia ni cantik sgt

    11

    4
    • wekkkkkkk says:

      sesetengah org ada natural cantik, tapi x pndai menaikan seri lagi.
      sesetengah org tak cantik..tpi pandai mengayakan sesuatu yg mmbuat dia cantik dgn penampilan dan gaya.

      1

      0
  2. nak tau jer says:

    ngape baju dia tu terlondeh sebelah..cuaca panas ke.

    3

    4
  3. cicak man says:

    nak kongsi tips ape nye..dia sendiri pun tunggu 2 thn baru dpt mengandung…pakai tips itu ini kalau belum rezeki pun xkan jalan..percaya je pada rezeki sebab rezeki x pernah salah alamat…kalau dah memang tiba masa,akan terjadi jugak

    23

    0
    • Anonymous says:

      entahnya. ni semua rezeki. kalau pakai tips tp rezeki xdtg lg, xboleh jgk.

      3

      0
    • ttcian says:

      sbb dia tunggu 2 tahun la org tanya2 dia apa tips dia smpai berjaya pregnant. setiap pasangan yg ttc ada cara ikhtiar yg tersendiri. cuba fikir yg baik2 sahaja, ramai ttc yg nak tahu tips sbb nak mencuba. ya, semuanya dari Allah tp xsalah kita mencuba drpd duduk tanpa berbuat apa2. doa pun salah satu ikhtiar juga ya. so korang ni doa yg baik2 sahaja utk dia, dan utk semua yg masih ttc :)

      10

      0
      • Hanky panky says:

        Kalau btul nk tips, pg tny doc. Bkn tny artis. Ikhlas dr penunggu anak 2 stengah tahun dan went to see doc to check what is wrong with me.

        0

        0
  4. cicak man says:

    nak kongsi mende nye,dia sendiri pun tunggu 2 thn baru dpt mengandung…pakai tips itu ini tapi kalau belum rezeki kita pun x guna…percaya je dgn rezeki sbb rezeki x pernah salah alamat..kalau dah diizinkan rezeki kita xkan ke mana

    3

    0
  5. ikan says:

    bagus part yang die cakap “Saya akan berkongsi secara tidak berlebih-lebihan seperti saya seorang sahaja yang hamil” sesetengah artis ni share pasal anak/time mengandung macam die sorang je ada anak/ nak beranak *hanis zalika*. Meluat rasa. Sikit-sikit dah

    41

    0
  6. Anonymous says:

    boleh lukis tak rupa sebiji mcm car tu, dn rupa suami…????
    rasanya lukisan “alam benda” dan manusia x jdi masalah..

    0

    2
  7. Anonymous says:

    dia ni kat gambar mmg nmpak lawa..tp bla tgk kt tv HD x lawa sgt..muka byk kesan jerawat pastu patern muka pun x der menarik sgt..sama dgn adik beradik dia yg lain..mngkin sbb gmbr2 kt IG diorg byk guna filter & edit…

    18

    2
    • Anonymous says:

      First pic tebal nau mekap aku prnh tgk ig spa ape entah die buat rawatan kat situ muke jahanam habis. Jerawat parut muka berkawah semua ade. Tp xpe lah laki kaye bgi mcm2 surprise ape ade hal sayang habis laki kat die. Aku nie entah lah nk merasa cm die. Huhu.

      2

      0
  8. Sitin says:

    Bagus anzalna ni..fikirkan perasaan org lain. Betul tu..sbb ada org bila dh mengandung klu blh nk heboh 1 dunia. T.ksh anzalna.

    10

    0
  9. Anonymous says:

    Jgn tiru anzalna… nanti meroyan

    0

    1
  10. Anonymous says:

    i feel u anzlana…yg penah rase je faham perasan wanita yg kwin dn masih blm hamil..

    2

    0
  11. Mek Ti says:

    Terima kasih kerana memahami kami yg msh ttc journey. Moga ada rezeki zuriat tahun ni pd yg msh menanti keajaiban, amin.

    2

    0
  12. im not her fan. but i respect most of her firm’s stand over certain issues unlike other artists who put money/attention as their preference.

    1

    1
  13. bawang hangus says:

    pesal gmbr baju terlondeh tu bibir tebal semcm cm kena sengat tebuan…dh cm geng2 kilaperi…bibir tonyoh dinding akuarium

    0

    1
  14. Aku la says:

    Ak suka ayat last tu. Jangan caya dengan supplement atau ubat macam2 tu. Jumpa Dr & cuba faham kondisi badan tu dulu cemana. Badan kita, kita lebih tau. Ikut nasihat Dr, doa dengan Allah. Sampai masa, insyaAllah akan ada rezeki.

    #ttc5y
    #babydah5bulan
    #Alhamdulillah

    0

    0