Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Anzalna Nasir Bengang Dituduh Ciplak Lukisan

Bila sebut sahaja nama Anzalna Nasir dan adik beradiknya, ramai yang tahu mereka berasal daripada keluarga yang berpendidikan tinggi, berbakat besar serta mempunyai kelas tersendiri.

Advertisement

Terbaru, niat Anzalna yang ingin berkongsi hasil lukisannya dengan peminat bertukar menjadi isu besar apabila ada individu menuduh pelakon itu sebenarnya menciplak hasil tangan orang lain.

Enggan berdiam diri, Anzalna dalam nada sinis meminta agar individu tersebut tampil dengan bukti yang kukuh dan sekiranya pertuduhan itu benar, beliau akan diberikan ganjaran yang lumayan. Pada masa yang sama, Anzalna turut memberitahu beliau pernah memenangi pertandingan melukis ketika menetap di Kanada.

Bengang betul nampaknya Anzalna. Erm, bersabarlah la ya, kadang-kadang memang ada sahaja pihak yang akan meragui bakat seseorang apatah lagi jika sesuatu yang dihasilkan itu agak cantik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. Anonymous

    April 24, 2018 at 3:29 pm

    dia melukis cara dia… kt europe lagi pelik2 stail cara pelukis tu captured picture.. kt msia di kelilingi makcik2 puaka sbb tu lukisan kene cara straight on point mesti stail sekolah color ikut warna benda2 kene sebijik asal.. kalo taman kene ada pokok ada burung seketul color kene sebijik mcm gmbr kt hp…
    anzalna tu dah biasa tgk lukisan luar negara.. so xderlah lukis cara sekolah rendah.. tu aku pelik ade pulak tikus ckp post gmbr lukisan org… agak2 laa nk tuduh2… malas nk ada masa melukis meroyan tgk lukisan org pulak…

  2. Damien thomas

    April 24, 2018 at 12:18 pm

    Pokok dan tumbuhan merinbum tepi sungai…siap SUNGAI air menghijau
    Langsung tak der refleksi dalam sungai campuran warna dari alam sekitar
    Macam lukisan budah darjah 3
    Tak der nilai langsung… aku bagi markah F
    35 markah

    • Anonymous

      April 24, 2018 at 2:44 pm

      bg dia dh plg cntk dan seni laa tuu….sbb tu dia upload kat ig nk mnta PUJIAN drpd netizen…sekali kene kecam sbb meniru…mne x bengang…kah kah kah…seb baik org tu ckp “meniru” klu org tu ckp “lukisan xde seni cam bdk tadika je lukis” lg pedih wooo….hahahaha….

    • Tersirat & Tersurat

      April 24, 2018 at 4:29 pm

      Aku suka lukisan bdk tadika..tahap fikiran dia menghiburkn..fantasi kanak2..seronokkn bila lukus meja ke katil betul kaki empat tapi semuanya terkangkang ke atas n color contras ikut citarasa mereka..Tu yg jadi sgt seni..you all ni btul2 xde seni..

  3. Rania

    April 24, 2018 at 12:06 am

    Afifah n nazirah je cerdik . Yg paling cerdik si nazirah . Yg lain bimbo . Pandai speaking sikit2, anzalna Ada basic Bahasa lain bkn SBB bljr tapi SBB duduk Di negara tersebut ikut bapak yg pindah randah. Bkn SBB cerodik

  4. Cleopatra

    April 23, 2018 at 11:33 pm

    So what kalau dia nak ciplak pun, plus that particular drawing bukannya dia nak jual pun alahai bingai nyaa

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top