Akhirnya sebentar tadi, Anzalna telah memohon maaf kepada Neelofa atas segala tuduhan yang dilemparkan menerusi BiPop kira-kira sebulan yang lepas. Kenyataan maaf yang tersebut telah dibaca di dalam sidang media yang turut dihadiri Presiden Seniman, Zed Zaidi.
Berikut ialah permohonan maaf daripada Anzalna:-
Saya Nur Anzalna Md Nasir di atas nasihat Persatuan Seniman Malaysia dengan ini memohon maaf kepada Neelofa kerana mengeluarkan kenyataan di Berita Minggu pada 10 Jun 2012 di muka surat 10 yang telah menjejaskan maruah Neelofa dan keluarganya. Saya akui tidak mempunyai bukti yang kukuh ketika mengeluarkan kenyataan di akhbar tersebut.Sejujurnya saya tidak bermaksud apa-apa dan tidak berniat untuk mengaibkan sesiapa daripada kenyataan itu.
Selepas permohonan maaf itu, Neelofa berkata yang hari ini telah membuktikan dirinya berada di pihak yang benar. Semoga selepas ini mereka berdua dapat berbaik semula seperti dahulu dan terus menumpukan perhatian sepenuhnya kepada karier masing-masing. Kredit info Mstar Online.
mar zailani
July 27, 2012 at 4:43 pm
hidop nk menyusahkan org jew…kalo cantik x pew arh…GEDIK dohh…..bnda kecik nk bsar kn..mcm bdk2…dh tua pun x sdar….mati snang lh…x de artis lgy snang…bkn bleh bawak mati pun….setakat nk menggedik dpan tv jln lh we…..artis dh berlagak kaya…. org kalo nk bajet cantik gi jalan lh…bohsia kat tepi jalan lgy cantik….setakat nk tayng mke yg kedut tu….NEELOFA x layak berlakon dan x layak jady pengacara……pergi mampus lah kau perempuan gedik…….
nolley
July 16, 2012 at 9:15 am
arhh korang sek nak salah kan anzalna jer korg tue mcm taw je mane btol mane salah…xtaw diam jer larhh baek sgt ke korg sume nie…tah2 korg jd artis same jer….
nca
July 8, 2012 at 10:53 am
Typical gila…
abg kpd zed zaidi mkn pekasam kiah
July 5, 2012 at 2:03 am
Anzalna ke sape2 ke mende le kome ni nk tuduh org suke2. Ni president seniman da enter prame. Walau dtg umah seniman tua kne halau. Yg penting kiah pekasam ttp terbaik mletop bang bang boom keladi kangkung. Kau hado?? Nan hadoooo. Hajor skittttt retis baru Nan menggeletis nieeee
setuju
July 16, 2012 at 9:20 am
btol kate ko tuee zed zaidi enter prameeee jer…die larh president seniman yg syok sendiri n xtaw aper2 pon…prasan!!!!
Anzalna HATER
July 4, 2012 at 11:20 pm
Memang anzalna ni nk publisity murahan kn, mentang2 lopak popular agi, nk menumpang popular orang ah lah cita dia, memang x sedar diri si anzalna ni, xyah nk cari publicity murahan sgt lah. Buat malu diri j “anzalna x tkot sbb anzalna di pihak yg benar, nanti anzalna keluarkn bukiti kukuh, malu lopak”.. PROPA LEBIH AH ANZALNA NI, blah ah..