Anzalna Mohon Maaf, Akui Tiada Bukti Kukuh

Hiburan

Anzalna Mohon Maaf, Akui Tiada Bukti Kukuh

Akhirnya sebentar tadi, Anzalna telah memohon maaf kepada Neelofa atas segala tuduhan yang dilemparkan menerusi BiPop kira-kira sebulan yang lepas. Kenyataan maaf yang tersebut telah dibaca di dalam sidang media yang turut dihadiri Presiden Seniman, Zed Zaidi.

anzalna mohon maaf

Advertisement

Berikut ialah permohonan maaf daripada Anzalna:-

Saya Nur Anzalna Md Nasir di atas nasihat Persatuan Seniman Malaysia dengan ini memohon maaf kepada Neelofa kerana mengeluarkan kenyataan di Berita Minggu pada 10 Jun 2012 di muka surat 10 yang telah menjejaskan maruah Neelofa dan keluarganya. Saya akui tidak mempunyai bukti yang kukuh ketika mengeluarkan kenyataan di akhbar tersebut.Sejujurnya saya tidak bermaksud apa-apa dan tidak berniat untuk mengaibkan sesiapa daripada kenyataan itu.

Selepas permohonan maaf itu, Neelofa berkata yang hari ini telah membuktikan dirinya berada di pihak yang benar. Semoga selepas ini mereka berdua dapat berbaik semula seperti dahulu dan terus menumpukan perhatian sepenuhnya kepada karier masing-masing. Kredit info Mstar Online.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

119 Comments

  1. propa habis

    July 4, 2012 at 9:39 pm

    neelofa licik betul

  2. pelik hairan..

    July 4, 2012 at 9:18 am

    Saya pelik dan hairan.. Kenapa Neelofa kata dier amik peguam utk menunjukan professionalism? Saya baca dan kaji balik cerita dier dgn rakan2 artis yg lain seperti Fazura dan Tasha Shilla.. and rasa macam ada yg tk kene la.. Lofa nk saman Anzalna bila Anzalna kata sesuatu yg kurang elok tentang dirinyer.. Tapi dier boleh kata bende yg tk elok psl Tasha dan Fazura? So bila bende mcm ni terjadi dier seperti kasi warning kt artis lain jgn kata2 psl dier nnt dier brani saman tapi dier holeh kata tentang org lain .. lofa ni untouchable sgt ke? Tak kan sume org slh dan dier sorg betol kan? Cara minta maaf pun ikot rentak dier.. mcm sume 1 sided jer.. seniman sepatotnye adil dlm kendali kes ni.. syarat yg sama meati beri pd lofa jufak.. psl tk kan anzalna jer tk ble sebot name dier dan duer ble la nnt bertubi2 mengata anzalna… saya harap satu hari nnt kebenaran akan muncul mengenai Lofa ni.. wat happen nw is just to supress the situation jer.. masih lom nampak kesahihan berita ni lagi… sumtink is amiss…

    • akubest

      July 4, 2012 at 9:25 pm

      pe la ko ni bodoh sangat,upah lawyer tu utk membuktikan yg dia x bersalah,untouchable pebenda lakni?klu dia dh x salah,dia nk takut pe ngan semua org..hairan sungguh la dgn pencacai inzalna ni.x leh terima lansung kebodohan inzalna nih.

  3. antimurahan

    July 3, 2012 at 10:14 pm

    kadang-kadang,org yg sng diajak berbincang dan sanggup menepis ego,lebih mudah berkerjasama malah mengalah. nampak sgt lofa tu x boleh kompromi.dia nk jugak menang. Anzalna mmg betul cuma, dia bersungguh agar hal ni x pnjg. lofa lak, berkeras sruh org mintak maaf. dia pulak lah minta maaf kat tasha shila. pengajarannye…..lofa kena jaga mulut.kalau bukan d tgn anzalna, lofa kena jugak suatu hari nanti….perasan sangat minah tu.dia cakap ikut suka mulutttt je.

    • Bujang terbantut

      July 3, 2012 at 11:25 pm

      Yg pasti neelofa x salah..tetiba je si anzalna ni buat statement menjerat diri. Buat apa neelofa nak jeles kat anzalna, dia lebih cantik, berbakat. Bijak dan yg pasti sgt digilai oleh ramai lelaki termasuklah aq. Anzalna betul??? Biar betik komen si antimurahan ni..sapa yg klua statement provokasi dulu…sapa yg menuduh ini itu begini begitu. Neelofa bdn cantik, seksi xde kurus keding…mmg paling cantik kat Msia ni. Sebab tu ramai sgt cari fasal ngan dia…sian dia.fazura, tasya syila….mmg x setanding pon. Bila hati dah busuk mulale kluar citer yg bkn2 termasuk menfitnah n bila tiada bukti..mulai gelabah but still nak tunjuk ego…x salah konon so naper tak tunjuk bukti. Lastly dia yg kena mintak maaf…mmg she deserve it!!! Tahniah neelofa….

  4. anti Dewi Remaja

    July 3, 2012 at 2:43 pm

    hahaha.. that’s why i hate artis malaysia like them.. gossip murahan ja lebih… lagi suka K-POP… B.A.P wait for me… see u on this friday… WARRIORR.. Huhhh..

  5. Glamer Gilerrr

    July 3, 2012 at 1:51 pm

    gadiskurangsemasa, ko & anzalna mmg sama jenis – bodoh, kpala otak kat bontot!

Loading...