Anzalna Gorgeous Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

Hiburan

Anzalna Gorgeous Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

Nampak tak sesuatu yang lain di wajah Anzalna kali ini? Kalau anda perasan, anda memang peminat setia Anzalna. Kalau tidak, mungkin anda perlu tingkatkan lagi usaha gigih untuk mengenali Anzalna yang comel lote ini. Cuba tengok betul-betul. Anda pasti akan perasan sesuatu yang lain.

cosmo

Advertisement

Kesian pulak Abang Nara melihat mata anda terkebil-kebil mencari kelainan di wajah Anzalna kali ini. Jawapannya tak lain tak bukan ialah Anzalna telah meluruskan rambutnya untuk menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan kali ini. Abang Nara tengok Anzalna memang sesuai dengan gaya begini. Lebih anggun dan gorgeous. Tak gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. yan

    August 28, 2012 at 8:40 pm

    memang aku x bli la cosmopolitan keluaran september ni (entah macam mane aku bole x suka tgk muka dia ni kat mane2 pn)

  2. mann

    August 20, 2012 at 1:13 am

    Anzalna lpas kes you Neelofa rasa2 rmai yg sokong you sbb tgok pd cara nya Neelofa tuu to over.Cuma satu nasihat i you dh ada peminat you so jaga lah tingkah laku you dan cara berpakaian sopan lah ckit he..he..

  3. sssssssssssssssssssssssssss

    August 18, 2012 at 12:45 am

    Oklah tu dari dia tak pakai seurat benang pun…bukan luak pun….biarkanlah diri dia dengan dosa atau pahalanya hanya tuhan yang akan tentukan.. semoga dia akan terus maju kehadapan…..ya…….

  4. ZALIKAMARI

    August 17, 2012 at 12:38 pm

    BLOGGER, TUKANG KOMEN, DAN MODEL DALAM LAMAN INI PASTI AKAN DIBAKAR DI NERAKA NANTI. NIKMATILAH KEHIDUPAN ANDA SEKARANG!

  5. bukan bidadari

    August 16, 2012 at 12:46 pm

    korg ni yg mengutuk ni mmg ada jaminan masuk syurga ke?solat pn blum tentu dterima Allah SWT..kta org Melayu mmg suka menjatuhkan hukum..hal2 mcm ni biarlah antara dia dgn Allah SWT. lg 1 diorg ni photoshoot dh lama, before Ramadan lg, tp br kuar keluaran kt bulan Ramadan ni..apalah mentaliti org M’sia ni

Loading...