Anugerah, Nak Buat Batu Nisan Pun Tak Laku – Noorkhiriah

Hiburan

Anugerah, Nak Buat Batu Nisan Pun Tak Laku – Noorkhiriah

Baru-baru ini, pelakon vateran Jalil Hamid meluahkan rasa kesal terhadap pihak produksi yang tidak menghargai bakat lama sepertinya dan hanya diberikan bayaran yang ‘ciput’ walaupun sudah menerima banyak anugerah . Apa yang menjadi topik hangat ialah Jalil diberikan bayaran RM 1,500 sahaja untuk membawakan watak utama untuk dua hari penggambaran.

Advertisement

Susulan keluhan tersebut, pelakon Noorkhiriah menerusi akaun Instagramnya ada memberikan pandangan beliau mengenai isu berkenaan. Katanya, anugerah yang diterima tidak menjanjikan bayaran yang tinggi untuk seseorang artis.

Zaman ini, hanya mereka yang muda dan mempunyai banyak kontroversi sahaja akan dipandang serta menerima banyak tawaran lakonan meskipun tidak berbakat.

Tidak dinafikan, asalkan banyak pengikut di media sosial, muka jambu, semuanya boleh. Jarang kita lihat pelakon yang benar-benar mempunyai kualiti menghiasi drama-drama mahupun filem tempatan. Apa pula pendapat anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

70 Comments

  1. Team Khabib Nurmamomedov

    October 12, 2018 at 11:55 am

    Siannya

  2. sajatadalahjantan

    October 12, 2018 at 10:36 am

    masalahnya artismuda sekarang, tak ada bau lah 2 hari dapat 1500
    lebih dari tu, kau tahu apa
    jangan pandai cakap je
    hadam dulu apa legend cakap

    • wekkkkkkk

      October 12, 2018 at 3:09 pm

      wekk fhm..

  3. LILO

    October 12, 2018 at 10:02 am

    Ok lah for 2 days rm1500. Org keje sebulan pun belum tentu dpt rm1500 tau.bersyukur lah org nak amik berlakon.

    • sajatadalahjantan

      October 12, 2018 at 10:31 am

      masalahnya artismuda sekarang, tak ada bau lah 2 hari dapat 1500
      lebih dari tu, kau tahu apa
      jangan pandai cakap je
      hadam dulu apa legend cakap

  4. sajatadalahjantan

    October 12, 2018 at 9:59 am

    khiriah ni dah sendu kan?
    tiba pula nama naik lepas drama tu, hari itu menyesal sangat bila jadi artis & taknak involved any event, drama etc.
    semak je lepastu bajet alim & kabut raih orang gelak
    sedih

  5. sajatanya

    October 12, 2018 at 9:54 am

    siapa tahu nak cari speck besar macam khiriah pakai ni dekat mana? kedai cermin mata ada besar tapi tak berapa besar macam dia pakai? any suggestion kedai mana yang ada dengan kualiti yang baik?

Loading...