Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Anugerah Ini Untuk Aaronators – Aaron Aziz

Masih bercerita tentang ABPBH2011. Masakan anda semua boleh jemu menatap wajah si hero Aaron Aziz yang berjaya membawa pulang 2 trofi semalam. Walaupun kepenatan, Aaron Aziz hari ini telah bangun awal untuk mengucapkan jutaaan terima kasih kepada kesemua penyokongnya menerusi Twitter Aaron Aziz.

aaron aziz menang

Advertisement

Dan sehingga artikel ini ditulis, Aaron Aziz sedang mengucapkan terima kasih kepada para media, radio, rangkaian televisyen dan semua pihak yang telah berusaha keras untuk menaikkan namanya. Namun sudah tentu ucapan terima kasih teristimewa direservekan kepada kelab kipas susah nak mati Aaron Aziz yang lebih dikenali sebagai Aaronators. Tanpa usaha keras daripada Aaronators, tak mungkin jumlah undian mencukupi untuk Aaron Aziz menggondol Anugerah Bintang Paling Popular.

aaron aziz menang

Layankan beberapa keping lagi gambar Aaron Aziz di malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sekali lagi tahniah kepada Aaron Aziz atas kejayaan ini.

aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 Comments

  1. FADZIL

    May 16, 2012 at 2:18 pm

    nipu sex mg nix ikut di0 lah n0k gi k0w t0kseh

  2. akunakckpskit

    April 16, 2012 at 9:08 am

    woi korang sume nak tahu tak bini die yg urus kan twitter fb aaron bukan aaron sendiri korang mesti tak caya ape aku ckp ni kan korang mesti nak tahu mane aku tahu sume ni aku tahu sebab masa aku bukak fb aku aku tengok fb aaron aziz online pada hari jumaat die online aku tanya kat comment hah aaron aziz tak pergi solat jumaat ke? pastu bini die sendiri yg ngaku terkantoi suka hati korang lah nak caya aku ke tak

  3. ASAMGARAMGULE

    April 12, 2012 at 2:02 am

    tatau la apasal tapi aku stim tgk bini dia

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top