(TAHNIAH)Anne Ngasri Bertunang Dengan Ahli Politik Hari Ini

Hiburan

(TAHNIAH)Anne Ngasri Bertunang Dengan Ahli Politik Hari Ini

Tak ada angin tak ada bayu, tup-tup hari ini B*Pop melaporkan yang Anne Ngasri bakal bertunang dengan seorang ahli politik hari ini. Identiti ahli politik tersebut masih kekal rahsia dan khabarnya mereka berdua bakal melangsungkan pernikahan pada bulan Disember ini.

anne ngasri bertunang ahli politik

Advertisement

Tak disangka sungguh Anne Ngasri begitu cepat dapat mencari pengganti selepas berpisah dengan Aliff Aziz. Inilah namanya jodoh. Yang penting, bakal suami Anne ini bukannya suami orang dan mendapat restu keluarga. Kata Anne:-

Majlis pertunangan ini diadakan membabitkan ahli keluarga kami saja. Cukuplah orang tahu, saya sudah bergelar tunangan orang. Kami bertunang pada 11 Disember dan Insya-Allah nak kawin nanti, saya akan undang rakan media untuk meraikan hari bahagia saya bersama-sama. Kalau tiada aral, Disember ini menjadi pilihan kami untuk bernikah.

anne ngasri bertunang ahli politik

Baguslah macam ini. Tunang pun sekejap je. Terus buat majlis nikah. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Pasti Anne pun tak sabar untuk menjadi isteri orang sekali lagi. Sama-sama kita doakan agar perkahwinan Anne kali ini akan berkekalan selamanya.

P.S Koleksi iklan yang menarik perhatian.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. leklu

    November 11, 2012 at 8:31 pm

    mungkin anne perlukan seseorg yg matang dan bertanggungjawab utk mencari pengganti seorg bapa tuk anak2 dia…aliff aziz mungkin belum bersedia utk kawin dlm masa terdekat yelah dia muda lg.
    APAPUN SEMOGABERBAHAGIA BUAT ANNE DAN KELUARGA
    ps:just my opinion

  2. Anonymous

    November 11, 2012 at 7:46 pm

    Tunang dia Sumali orang kuat UMNO.

  3. Aliff Aziz Ex Boyfrend dari kota singa

    November 11, 2012 at 6:38 pm

    I mengucap kan selamat bertunang pada u anne semoga u berbahagia bersama pasangan u I cuba untok melupa kan u tetapi I tak boleh lupa semasa kite sama sama bercinta dulu dan I tak akan lupa semasa anak2 u memanggil I papa bye anne kalau anne bersanding nanti jangan lah lupa jemput I di hari bahagia u

    • saya ain

      November 11, 2012 at 6:54 pm

      jom lah kita couple aliff aziz, i single lagi, umur 19 tahun

    • anne

      November 30, 2012 at 12:31 pm

      ain..u ni gatal kan…hi nama saya anne but im not anne ngasri…

  4. zuragon

    November 11, 2012 at 4:27 pm

    itu lah retis malaysia nama nye… propa kuat… keluar jew cite ckp fitnah… belagak suci…. tp xpenah gosip tuh xbetul.. alih2 kite sendiri tengoklah kesudahan nye..

    #agak nye cite rozita che wan… jue aziz n aidil… tasha shila… n seangkatan dgn nye tuh bkn rekaan semata2 lah erk…

  5. Puan Aini

    November 11, 2012 at 4:19 pm

    Tahniah buat anne dan pasangan !!..semuga berbahagia hingga kepelamin..mungkin inilah jodoh yg terbaik buat anne..dr si alif yg jauh lebih muda & dia memang tak sesuai utk anne pun.. ;) ..

Loading...