Anjur ‘Baby Shower’ Bersama Keluarga, Kak KM Umum Bakal Timang Anak Perempuan

Hiburan

Anjur ‘Baby Shower’ Bersama Keluarga, Kak KM Umum Bakal Timang Anak Perempuan

Usahawan kosmetik terkenal, Liana Rosli yang mesra disapa sebagai Kak KM dilaporkan ada menganjurkan majlis ‘gender reveal’ bagi bayi yang kini sedang dikandungnya, semalam.

Kak KM yang tampil seksi dengan gaun merah mengumumkan bahawa dia bakal menerima kehadiran bayi perempuan, tidak lama lagi.

Advertisement

Perkara tersebut turut dikongsikan Kak KM menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya untuk tatapan peminat.

BACA: “Baru Bercerai Tak Ada Job..” Kak KM Balas Teguran, Lufya Omar Harap Allah Tegur

Majlis tersebut turut dihadiri ahli keluarganya serta sahabat handai.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat dan pengikut media sosial usahawan itu teruja dengan berita gembira tersebut dan juga menitipkan ucapan tahniah buat Kak KM sekeluarga.

Sekadar info, Liana yang merupakan anak kepada dramatis terkenal Normah Damanhuri itu turut mempunyai dua orang anak perempuan dan seorang anak lelaki.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Junaidi Syarif

    October 21, 2021 at 8:31 pm

    THIS OBSCENE BITCH AGAIN

  2. Syazni Rahim

    October 21, 2021 at 1:03 pm

    Moga dipermudahkan urusan bersalin buat Kak KM

  3. entah lerr

    October 21, 2021 at 12:46 pm

    like mother like daughter.

  4. haktepok

    October 21, 2021 at 12:18 pm

    baby shower paling busuk sekali aku pernah tengok.. tiada nur nya

  5. Anonymous

    October 21, 2021 at 12:07 pm

    ank sulung Kak KM tu dulu elok bertudung
    knp boleh jd mcm ni sayang
    semoga kita semua x dipalingkan dari hidayah yg telah ada dlm hati
    Astaghfirullahalzim

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...