July 10th, 2017

Tidak dinafikan hampir semua wanita pasti ingin tampil lebih anggun dan berkasut tumit tinggi ketika majlis raja sehari mereka, tetapi lain pula buat pelakon Anis Al- Idrus yang selesa memakai kasut sneakers ketika majlis akad nikahnya yang berlangsung baru-baru ini. Meskipun menerima pelbagai kritikan daripada netizen, Anis nampaknya enggan terlalu mengambil pusing mengenai isu tersebut.

Saya sebenarnya pakai baju kurung pun guna sneakers. Saya pakai kasut begini kerana nak selesa, sebab kalau pakai ‘heels’ mesti jatuh. Saya ingatkan kasut ini tidak kelihatan maklumlah dah tertutup dengan busana, rupanya nampak juga.

Tak terlintas langsung nak jadi pengantin viral atau pun sengaja tarik perhatian orang. Tak kisahlah apa orang nak kata yang penting saya selesa dan majlis pun dah selesai. Alhamdulillah.

Sebenarnya, Anis pernah mengalami situasi yang agak memalukan ketika memakai kasut tumit tinggi sebelum ini.  Tidak mengapalah jika ada yang mengkritik, apa yang penting kita merasa selesa dengan apa yang dipakai. Tak gitu?

Sumber Berita : Astro Gempak

Kredit Foto : kaki5photo


Comments are closed.

Loading...