Ani Mayuni Dibelasah Suami, Cedera Di Kepala, Leher, Dada Dan Tangan

Hiburan

Ani Mayuni Dibelasah Suami, Cedera Di Kepala, Leher, Dada Dan Tangan

Kes penderaan isteri sememangnya sentiasa berlaku di negara kita ini. Namun hari ini, Harian Metro melaporkan yang Ani Mayuni, penyanyi dangdut yang pernah popular satu ketika dahulu dibelasah oleh suaminya sehingga menyebabkan kecederaan pada kepala, leher, dada dan tangan.

ani mayuni dibelasah

Advertisement

Sebelum kejadian itu, Ani dikatakan menghubungi suaminya yang berada di luar rumah dan memintanya membeli sarapan. Bagaimanapun, sebaik pulang ke rumah kira-kira 30 minit kemudian, suaminya terus meluru masuk ke dalam bilik dan mengasarinya. Ani Mayuni telah pun membuat laporan polis atas kekasaran yang dilakukan oleh suaminya.

Takkanlah kerana membuat pesanan membeli sarapan pagi pun boleh kena belasah kan? Nampak macam tak logik. Mesti ada sesuatu yang kita tak ketahui. Tapi kalau kena belasah sampai cedera sebegini, sememangnya satu perkara yang tidak patut. Kesian kot kat bini sendiri.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

135 Comments

  1. ERIN

    February 6, 2012 at 12:59 pm

    Sebelum kita menunding jari siapa salah siapa yang betul…si isteri perlu tahu apa tanggungjawabnya dan si suami perlu ingat ketika mengangkat tangan untuk menerima nikah-NYA apa yang disebut oleh tok kadi…jadi kita yang tidak duduk sebumbung dngan mereka cuma mampu mendengar bukan menghakimi mereka berdua….yang tahu apa yang tersirat sebenarnya hanya ANI, SUAMINYA DAN ALLAH s.w.t…kita tak perlu menambahkan dosa yang sudah sedia ada…wallahhuallam…

    • Anonymous

      February 6, 2012 at 2:49 pm

      betul…betul….betul..

  2. tokayah

    February 5, 2012 at 9:36 pm

    kita tak tau cerita yg sebenar. Yg kuar kat paper sebelah pompuan je,,,Tau saja la mulut pompuan,,,yg baik 100 kali,,,kalau laki buat jahat sekali,,yang satu tu yg dok sebut merata dunia..

  3. aper2sajer

    February 5, 2012 at 8:11 am

    TAK LOGIKK!!! setakat benda kecik kena belasah,,,nie mesti ada sesuatu yg disorokkan…pastu terus kuar statement cover diri sendiri..pastu yang tak tahan tu, tetiba abg kandung dtg pepagi buta..agaknyer mmg tinggal kat sebelah rumah jer kott..hahahhaa…TAK LOGIK! TAK LOGIK! konon artis..confirm2 nak cover diri sendiri & meraih simpati..statement tu hanya sebelah pihak jer..fikir-fikirkan..

    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer

      February 5, 2012 at 10:44 am

      ok kalau gitu mari kite suroh bang nara find out ok……..bang nara tolong find out kn perkara yg sebenar nye ok lov u bang naraaaaaaaaaa !!

  4. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 4, 2012 at 9:01 pm

    jantan or laki kalau dh berubah perangai macm sial tu makna nye dia dh ada mateair jangan tk perasan n jangan tk tau !!!!!! pompan ni kalau dh jadi bini teros jeeeeeeeeeee nk pecaya pada laki dengar cakap laki ! kalau dapat laki yg bagos kire ok lah ….kalau dapat laki macm si mayuni ni yg macm sial musibot eeeeeeeeeeeeeeee tk selamat ! bab tu lah minah jambu ni tk nak kawin dulu eeeeeeeeeeeeee tatot lah lebih2 lagi dapat laki yg macm muanas macm laki nye si mayuni boleh MAMPOS !!!!!!!!!!!!!!!

  5. D'ya Marshmello

    February 4, 2012 at 3:57 pm

    tak habis2 lagi ke dera? if betul, harap-harap suami die cpt sedar n btaubat..jge isteri elok2..

Loading...