Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Andi Bernadee Terima 30 Kotak Misteri Sempena Hari Jadi, Peminat Minta Buka Satu Bungkusan Sehari

Menyambut ulang tahun kelahiran ke-29 pada hari ahad yang lalu, penyanyi Andi Bernadee mendedahkan bahawa dia telah menerima hadiah misteri berupa 30 buah kotak kecil yang terkandung surat serta ucapan untuk dibuka setiap hari selama sebulan.

Mengulas lanjut mengenai perkara itu, Andi menganggap pengirim sebagai seorang yang kreatif dan mempunyai perwatakan menarik kerana sanggup menyediakan hadiah sedemikian rupa

Turut menyifatkan peminat itu sebagai seorang yang rajin, Andi telah berkongsi mengenai perkara terbabit menerusi Instagram Story miliknya.

Advertisement

“Sejujurnya saya terkejut, kerana bagi saya, orang yang bagi hadiah ini sangat rajin dan berperwatakan menarik. Masa saya terima kotak hadiah ni, pengirim bagi arahan untuk  buka pada 1 November, tetapi hari jadi saya 30 November, saya pelik tapi saya anggap dia salah tarikh, mungkin dia nak suruh saya buka 1 Disember. Dalam kotak itu ada 30 lagi kotak lagi yang mempunyai kejutan dan dia menyuruh saya membuka sekotak sehari. Memandangkan dia salah tarikh dan arahan, saya rasa tak apa kalau buka semua terus,”

Manakala ketika diminta mengulas mengenai kritikan netizen mengenai video miliknya yang dibaling tepung ketika sambutan hari jadi baru-baru ini, Andi berkata dia mengambil serius pesanan netizen dan menganggapnya sebagai satu iktibar serta pengajaran di kemudian hari.

Turut mengakui perbuatan itu sebagai suatu pembaziran, Andi mengambil kesempatan untuk mengucapkan terima kasih  di atas semua ucapan dan kejutan hari jadi sempena ulang tahun ke-29.

Perkembangan terkini, Andi kini sedang menjalani kuarantin kendiri selama 14 hari meskipun keputusan ujian calitan kali pertama adalah negatif. Dia kini juga sedang sibuk menjalani penggambaran drama Melastik ke Hatimu dan bakal menerbitkan album pertamanya pada tahun hadapan.

Sumber : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Tak minat

    December 2, 2020 at 4:36 pm

    Hurm… mcm kurang ajar juga ni. Org dah minta buka satu sehari, disebabkan kesalahan salah tulis tarikh kau terus abaikan arahan dia. Ke itu je hadiah yg dapat? Respect la peminat yg berusaha nk gembirakan kita… why not u gembirakan hati dia semula?

    Taik betul perangai.

    • Anon

      December 2, 2020 at 10:04 pm

      U speak my mine

    • Jujur

      December 3, 2020 at 8:26 am

      Tak boleh like ke comment ni?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top