Anda Wajib Tonton Adnan Sempit 2, Sumpah Kelakar Gila

Hiburan

Anda Wajib Tonton Adnan Sempit 2, Sumpah Kelakar Gila

Mulai hari ini, filem yang dinanti ramai iaitu Adnan Sempit 2 sudah pun mula ditayangkan di pawagam. Abang Nara baru-baru ini berkesempatan untuk menonton filem lakonan pelakon hebat, Shaheizy Sam ini. Mula-mula Abang Nara risau jugak filem ini tak sekelakar yang sebelum ini. Ternyataan kerisauan Abang Nara tidak bertempat.

filem adnan sempit 2

Advertisement

Shaheizy Sam macam biasa memang kelakar di dalam filem ini. Namun kehadiran Along, Angah dan Syuk Raja Lawak memang membuatkan anda akan tergelak sepanjang masa. Abang Nara paling kelakar dengan babak Shaheizy Sam cuba bercakap bahasa omputih. Memang 1st class lawak tersebut. Tengok trailer pun dah tahu yang ini memang filem komedi yang sangat awesome.

Kalau cerita banyak sangat nanti takut Abang Nara akan terbagi spoiler pulak. Abang Nara hanya mampu katakan yang anda WAJIB TONTON filem ini walaupun anda tak pernah tengok filem Adnan Sempit. Nak lagi best sila tengok time otak tengah stress. Confirm stress akan hilang terus.

Ingat lagi tak peraduan yang diadakan di facebook Mejar David Teo (http://www.facebook.com/davidteo99) dan MIG Online (http://www.facebook.com/MiG.On9)? Ada dua jenis peraduan berbeza sedang berlangsung di facebook page tu….kini hadiah utama yang ditunggu tunggu dan tiba!

adnan sempit

Pemenang utama akan memenangi sebuah motor Modenas Passion 125! Jadi ada dua pemenang utama nanti kerana kami ada 2 motor! Cepat join sekarang kalau belum join! Tarikh tutup penyertaan 1 Mac 2012. So tunggu apa lagi? Tengok filem Adnan Sempit 2 hari ini jugak dan jangan lupa join contest menarik ini.

P.S: Abang Nara bagi filem ini 4.5/5 bintang.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

115 Comments

  1. perghhhh

    February 29, 2012 at 9:16 am

    tarak sama….tapi tak payahlah bagi komen macam ko tu tahap penjilat jubo , bagi no account ko kat david teoh kot kot dia nak bagi reward…sedih aku tengok ooo serius giler muahhahaha

  2. perghhhh

    February 28, 2012 at 11:17 pm

    perghhhh ader mamat ngamuk sakan…..ko ni staff MIG ke???? Ameer ….ke pelakon yang takot tak ndapat carik makan pasal org komen kaw-kaw. tentang tiket full aku pun tengok ahad juga tak sampai separuh panggung, itu fakta takkan kat tempat ko penuh kat tempat lain sama. Aku rase elok ko skrool komen kat atas tu Amerr tengok ramai yang suka ker tak suka cerita ni
    lagi satu belajarlah terima kritikan sebab org bangang jer tak terima kritikan….mungkin ko ni bangang kot

    • Ameer

      February 29, 2012 at 12:19 am

      terus terang aku nak cakap kat sini aku bukan la staff MIG seperti yg korang dok teka tu.. aku orang biasa, peminat filem. and aku pun tengok ahad jugak, totally FULL, paham FULL? sampai seat depan FULL. ko ade member keje wayang tak? tak kan? so ko tak tau la full tu smpai tahap mana.. ko tengok wayang mana ha? ulu kampung ke sampai takde org tgk wayang tu? kesian kesian kesiann.. orang yang komen n condem tu orang yang sama laa bro.. dia komen, pastu dia reply balik wahhaha sangat sadiss! semua pemikiran kolot yang takleh terima cerita baru.. come on! get a life la.. semua ni kan hanya satu cerita comedy! so masok untuk gelak, bukan masok untuk pikir logical bro.. wat ape aku nak terima kritikan? bukan aku yg buat filem ni, but aku just nak bg pendapat aku n kritik bro loser atas tu.. ko n bro atas tu org yg same ke? hahaa get a life loser!

    • myra edora

      February 29, 2012 at 8:30 am

      betul aper yg Ameer cakap tu….sy keje tgv jusco cheras, mmg FULL untuk tayangan Adnan Sempit 2 ni, dan sy dpt lihat org gelak pecah panggung disebabkan cerita ni…dan saya xfaham knp ramai kutuk cerita ni padahal sebalikknya dekat wayang ramai yg suka cerita neyh..

    • perghhhh

      February 29, 2012 at 10:04 am

      amerr sebenar aku tak minat sangat nak komen, tapi aku rase ade sesuatu yang tak kene dengan otak ko….mudah sangat over acting, buat serangan peribadi, aku raselah dalam hidup ko sehari hari kat luar sane pun ko macam tu
      siapa sebenar loser kat sini….dah suka nak puji melambung lambung pun puji la , perlukah mulakan serangan peribadi bila pendapat org tak sama dengan ko?
      yang tak suka pun ramai ker yang buat serangan peribadi?
      sorry to say ….tak kira filem tu meletup ke tak meletup ke. ko memang loser
      sore loser
      kesiannnn………
      mungkin patut ko pergi baca bengkel stress management

    • Wartawan Melodi si dahi jendol

      March 1, 2012 at 12:04 pm

      Ameer dan myra edora orang yang sama kan? Hehehehe… aku serkap jarang jer… tapi tengok cara taip macam sama…

    • Ameer

      March 1, 2012 at 10:57 pm

      David Teo
      Jutaan terima kasih, kutipan 7 Hari adnan Sempit2 mencecah 4.5juta & terus sokong lagi

      sumber fb david teo : https://www.facebook.com/davidteo99

      p/s : sapa kata 7 org je masuk wayang tengok crita ni? wakakka..

      loser!

  3. kemakemo

    February 28, 2012 at 6:50 am

    GANTI BALIK DUIT AKU RM11 SEBAB TERTIPU! CERITA NGANTOKK DOWH ..MENGARUT…MENYESAL AKU PERCAYE ABG NARA CAKAP ‘WAJIB’ TENGOK~
    AK TENGOK SEMALAM LAGI TENSION BUKAN NYER HILANGKAN TENSION AKU!
    ADE PART2 YG X PATUT NAK TUNJUK LAH WOII ~PART YG POMPUAN N MOTO TUE BUAT PUSING2 MOTIF???????????
    AKU SEDAYA UPAYA NAK GELAK TP??
    TOLONG LAH SHAHEIZY SAM UDAH2 LAH BELAKON BAWAH MIG TUE,CARI LAH PRODUSER LAIN WEIIII,,
    PATUT LAH 8 ORANG JER TENGOK SEMALAM..PANGGUNG PUNYELAH BESAR~
    SERIUSSSS WEI AKU KELUAR AWAL SEMALAM! AH SESAL AKU..AKU INGAT NAK SUPPORT FILEM MELAYU KALAU KELUARAN MIG NI LAIN KALI AKU BOIKOT~

    • subz

      February 28, 2012 at 2:21 pm

      aku pun rase rugi tengok……macam manalah abg nara kate filem wajib tonton…..kalau adnan sempit 1 dulu memang wajib tonton….kalau yang 2 ni tak sampai lagi tahap wajib kot….

    • Ameer

      February 28, 2012 at 10:34 pm

      berapa ACC bank ko? meh aku bank in balik? setakat RM11 tu sebelah mata ja aku leh bagi.. ape ke bodoh ko ni, nama citer KELAKAR, so memang la ada part logic and tak logic, ko tengok citer kelakar yg meletop mcm kak limah tu? logic tak? Biar la Sam nak belakon bawah MIG ke mana ke? tu dia punya decision! ko sapa nak suruh? BTW, aku tangok dia bawah MIG lagi laku + banyak cerita dah dia belakon.. ko ade??
      + ko sangat lah pembohong besarr sebab aku nak booking citer ni full sampai hari ahad, nasib kawan aku keje GSC bookkan tiket untuk aku and dia cakap citer ni memang FULL, so takyah nak jual cerita kosong ko kat sini! LOSER!

    • subz

      February 28, 2012 at 11:01 pm

      staff MIG ker berkobar-kobar defend…tanye jer….kalau nak tengok sekali lagi meh no account akau kasik duit

  4. NTAH!

    February 27, 2012 at 11:08 pm

    mat rempit bleh la tgk cite mcm ni. satu panggung penuh dgn mat rempit. buang karen jer tgk. bukan nak bagi pengajaran atau nak membendung kegiatan mat rempit, makin nak menyokong dorang adelah. Awful. Lebih baik tgk cite hantu kak limah, ade isi.

  5. adnan sempot

    February 27, 2012 at 9:52 pm

    serius cite bodo!

Loading...