Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Anda Wajib Tonton Adnan Sempit 2, Sumpah Kelakar Gila

Mulai hari ini, filem yang dinanti ramai iaitu Adnan Sempit 2 sudah pun mula ditayangkan di pawagam. Abang Nara baru-baru ini berkesempatan untuk menonton filem lakonan pelakon hebat, Shaheizy Sam ini. Mula-mula Abang Nara risau jugak filem ini tak sekelakar yang sebelum ini. Ternyataan kerisauan Abang Nara tidak bertempat.

filem adnan sempit 2

Advertisement

Shaheizy Sam macam biasa memang kelakar di dalam filem ini. Namun kehadiran Along, Angah dan Syuk Raja Lawak memang membuatkan anda akan tergelak sepanjang masa. Abang Nara paling kelakar dengan babak Shaheizy Sam cuba bercakap bahasa omputih. Memang 1st class lawak tersebut. Tengok trailer pun dah tahu yang ini memang filem komedi yang sangat awesome.

Kalau cerita banyak sangat nanti takut Abang Nara akan terbagi spoiler pulak. Abang Nara hanya mampu katakan yang anda WAJIB TONTON filem ini walaupun anda tak pernah tengok filem Adnan Sempit. Nak lagi best sila tengok time otak tengah stress. Confirm stress akan hilang terus.

Ingat lagi tak peraduan yang diadakan di facebook Mejar David Teo (http://www.facebook.com/davidteo99) dan MIG Online (http://www.facebook.com/MiG.On9)? Ada dua jenis peraduan berbeza sedang berlangsung di facebook page tu….kini hadiah utama yang ditunggu tunggu dan tiba!

Advertisement

adnan sempit

Pemenang utama akan memenangi sebuah motor Modenas Passion 125! Jadi ada dua pemenang utama nanti kerana kami ada 2 motor! Cepat join sekarang kalau belum join! Tarikh tutup penyertaan 1 Mac 2012. So tunggu apa lagi? Tengok filem Adnan Sempit 2 hari ini jugak dan jangan lupa join contest menarik ini.

P.S: Abang Nara bagi filem ini 4.5/5 bintang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 Comments

  1. http://zhoucn9999.skyrock.com/

    September 13, 2012 at 6:38 am

    Come across your weblog genuinely wonderful.I also possess a weblog, if totally free to my weblog to see.

  2. daud

    March 10, 2012 at 6:34 pm

    bila korang argue pasal panggung penuh ke tak…aku rase jauh lebih kelakar drp filem adnan sempit 2…bukan ape…biaselah tu cerita ape2 pon…kat satu tempat panggung full kat tempat laen tak ramai ehehe….

    • perghhhh

      March 14, 2012 at 8:32 pm

      betul daud…..loser jer yang nak pendapat dia semua org terima….hehe

  3. Emelyn Aziz

    March 2, 2012 at 6:19 pm

    Bila baca komen2 korang yang slalu pandang negatif dengan David Teo, kiter jadi heran….! Apa masalah korang dengan dia actually? Bukan nak puji atau back up…sekurang-kurangnya David Teo boleh dianggap sebagai penyelamat kpd industri perfileman di negara kita! Wpun ramai producer baru yg muncul tapi cerita dorang smua x bole blah. Sekurang-kurangnya filem2 di Metrowealth ada banyak genre dan pilihan. Kita sebagai penonton lah yg berhak memilih cerita apa yg kita nak tonton! Tapi, kalau korang x nak tengok….x yah la bising!

    • perghhhh

      March 14, 2012 at 8:34 pm

      beri komen takkan tak boleh……so takkan nak harap semua mende org puji je…be realistik la….

  4. Anti Bapok

    March 2, 2012 at 3:11 am

    Aku rasa ramai [email protected] yang terasa pasal filem ni menyindir golongan ni, tu sebab ramai bapok kat sini condemm filem ni.Name pon komedi, mestilah x baper nak logik, setakat nak epi2, enjoy the fun, ley la gi tgk. Korang yg gi tgk pon actually kebnyakanyer diRECOMMENDED by kwn2 korg or sedara mara korang gak, pastu korang sumpah lahanat sebab jalan citer x bez, X logik secara x langsung korang dah condemm kwn2 or sedara korang gak kan?. Pendapat aku, sebab kebnyakan filem melayu spt KL Gangster, Ombak Rindu, dll box office stelah diRECOMMENDED by kwn2 korg or sedara mara korang. Lau filem x bez x kan orang nak RECOMMENDED plak (Except Nara). BTW aku pelik sket, lau x bez apsal 7 hari tayangan AS2, dah kutip dekat RM 4 juta? aku rase ley dpt smpai RM 9,10 juta sebulan tayangan. Hanya sebuah pendapat, PEACE!!

  5. Ameer

    March 1, 2012 at 11:04 pm

    “David Teo
    Jutaan terima kasih, kutipan 7 Hari adnan Sempit2 mencecah 4.5juta & terus sokong lagi” -sumber FB david teo https://www.facebook.com/davidteo99

    so sapa buat cerita yg kata 7 org je tengok wayang tu nampk betul penipu..hahahaha loser!

Loading...
To Top