May 19th, 2015

Ribuan produk kecantikan kini berada di pasaran Malaysia. Ada yang untuk putihkan kulit, gebukan wajah, hilangkan jerawat dan macam-macam lagi. Kalau disuruh buat pilihan, memang pening kepala Abang Nara dibuatnya. Kalau boleh naklah produk yang all in one. Guna satu tapi faedahnya macam-macam. Cari punya cari, Abang Nara jumpa jawapannya. Ellfie Essence adalah yang terbaik untuk anda yang mahukan kulit wajah lebih awesome.

ellfie essenceEllfie Essence adalah sejenis skincare atau produk kecantikan yang kini semakin hangat di pasaran.  Dirumus dari bahan-bahan semulajadi (ekstrak tumbuhan dan buah-buahan) telah terbukti memberi kesan yang baik kepada kulit wajah.  Produk ini juga dapat memberi kesan seawal 2-3 minggu bergantung kepada kulit wajah pengguna dengan tindakbalas paling selamat dan tiada pengelepasan teruk.

ellfie essence

Ellfie Essence sesuai untuk:

  • semua jenis kulit
  • semua jenis masalah kulit
  • berkesan dalam 3-4 minggu (bergantung kepada jenis kulit dan hormon)
  • semua peringkat usia
  • lelaki dan wanita
  • perempuan mengandung

Produk ini membantu masalah kulit dari segi

  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat yang teruk
  • melicinkan wajah yang kasar / jerawat pasir
  • memudarkan pigmentasi
  • mengurangkan kesan tanda rekahan dan mengecilkan pori yang terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
  • memperbaiki kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
  • kulit tidak berminyak dan akan kelihatan berseri-seri

Produk ini tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang saat ini banyak digunakan oleh produk-produk kecantikan yang lain. Zat merbahaya ini dapat menyebabkan KANSER KULIT. Perlu diketahui ciri dari ubat yang menggunakan Mercury dan Hydroquinon biasanya bila pengguna memakainya, wajah akan menjadi merah seperti terbakar dan dilarang untuk terkena sinar matahari. Ellfie Essence hanya menggunakan ekstrak buah-buahan dan tumbuhan untuk kecantikan kulit serta merawat sebarang masalah kulit.

Ok cerita banyak tak guna, jom kita tengok apa produk yang ditawarkan, testimonial dan perubahan wajah mereka yang menggunakan Ellfie Essence ini. Kalau dah rasa nak cuba, boleh terus Whatsapp 013-275-5197. Baca artikel ini sepenuhnya.



Terdapat 4 produk di dalam setiap set Ellfie Essence

ellfie essence

Cleanser
Membersihkan segala kotoroan dimuka.  Kulit muka akan menjadi lembab dan tidak berminyak.

Toner
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan sekata. Menegangkan kulit muka dan menyegarkan kulit menjadi lebih lembut.

Night Cream
Membantu memulihkan wajah yang tidak sekata, menghilangkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dari pori terbuka.

Day Cream
Membantu menjadikan rona kulit sekata dan melambatkan sistem penuaan.  Melembabkan kulit sepanjang masa dan memudarkan pigmentasi.

TESTIMONI PENGGUNA

ellfie essence

Preggy mum 28 weeks.. Sebelum ni memang tiada masalah kulit yang serious, tetap selepas 3 minggu menggunakan Ellfie Essence, kulit semakin cerah dan sekata.

ellfie essence
Kulit sebelum kelihatan kusam tetap setelah 3 minggu menggunakan Ellfie Essence kulit nampak cerah dan sihat.

ellfie essence
Pengguna yang mempunyai masalah kulit wajah yang kasar (jerawat pasir) serta jerawat.. Selepas mengunakan produk ini kulit menjadi semakin sihat dan halus, jerawat juga sudah mula mengecut dan pudar.
ellfie essence
Kalau perhatikan betul-betul, sebelum menggunakan produk ini kulit nampak bersih tetapi agak kasar.. selepas beberapa minggu kulit menjadi bersih dan nampak lebih glowing.ellfie essence
Ini pengguna yang mengalami masalah jerawat yang agak teruk.. adik ni pada mulanya agak ragu-ragu untuk mencuba.. tetapi hanya dengan 1 set Ellfie Essence, kulit menjadi bersih, jerawat mula mengecut, kulit bertambah glowing..
ellfie essence
Jeragat semakin pudar dan kulit bertambah glowing.
ellfie essence
pori terbuka menjadi kecil
ellfie essence
Selepas menggunakan 1 set Ellfie Essence, masalah jerawat tiada lagi!ellfie essence

Kulit kusam menjadi sekata dan cerah.

Produk Ellfie Essence adalah Produk buatan Malaysia dan mempunyai Kelulusan KKM.  Produk ini juga selamat digunakan kerana tidak akan ada pengelupasan yang teruk seperti produk-produk lain yang menjanjikan keberkesanan hanya dalam tempoh 3 hari… Ramai pengguna yang berpuas hati dengan keberkesanan Ellfie Essence!  Anda hanya perlu cuba 1 set Ellfie Essence untuk merasai sendiri perubahan kepada kulit wajah :)

Harga
RM120 (SM)
RM130 (SS)
*Free postage

Hubungi kami melalui:
Whatsapp / Sms : 013-2755197

Ingin menambahkan pendapatan?  Anda dijemput untuk menjadi agent Ellfie Beauty di seluruh Malaysia.

Email : [email protected]

Untuk mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut sila layari instagram dan Facebook Ellfie Essence

Ig : @ellfiebeauty
Facebook : Ellfie Beauty


Comments are closed.

Loading...