December 12th, 2019

Adakah anda seorang gamers sejati? Bangun pagi sebelum gosok gigi anda akan layan PUBG seround? Atau sanggup tak makan lunch semata-mata untuk main ranked Mobile Legends? Tapi bila tengok gajet anda yang dah makin using, mesti sedih kan? Kan best kalau boleh tukar sekaligus setup gaming korang?

huawei zero interest plan

Ha, kalau jawapan anda untuk persoalan di atas adalah “ya”, maka HUAWEI Together 2020 Gaming Package mampu meningkatkan kehebatan anda bermain game bak seorang profesional.

huawei zero interest plan

Dengan bayaran SERENDAH RM25.96 sehari , HUAWEI Together 2020 Gaming Package hadir dengan 3 produk yang pasti menjadikan pengalaman bermain game anda lebih mengujakan dan menarik. Ha apa produk-produk tersebut? Jom kita ushar!!!

HUAWEI Mate 30

huawei mate 30 pro

Tiada telefon pintar yang lebih pantas, lebih hebat dan lebih awesome ketika bermain game berbanding HUAWEI Mate 30 Pro. Dijana dengan Kirin 990, telefon pintar ini menjanjikan kepantasan tanpa sebarang lag dan juga grafik yang optimum untuk lebih penghayatan.

huawei mate 30 pro back

Selain itu, HUAWEI Mate 30 Pro dilengkapi dengan 4 jenis kamera iaitu SuperSensing Camera, 40 Cine Camera, 8MP Telephoto Camera, 3D Depth Sensing Camera yang membolehkan anda mengambil gambar dengan jelas, tepat dan memukau.

huawei mate 30 pro

Paling penting, telefon pintar ini juga dilengkapi dengan teknologi HUAWEI Supercharge, yang membolehkan anda mengecas bateri 4500mAH sehingga 100% dalam tempoh 10 minit sahaja. Tak adalah fokus anda terganggu ketika bermain game.

HUAWEI Freebuds 3

Bunyi di dalam game adalah satu factor penting untuk menentukan sama ada anda menang atau kalah. Selain itu anda juga memerlukan masa untuk rileks selepas seharian bermain game sambil mendengar muzik kegemaran.

Sebab itulah anda perlu gabungkan HUAWEI Mate 30 Pro dengan HUAWEI Freebuds 3, fon telinga yang menggunakan teknologi terbaru Bluetooth.

huawei earbuds

Rekaan HUAWEI Freebuds 3 ini cukup simple dan sangat selesa untuk digunakan untuk tempoh berjam-jam. Anda akan mendengar muzik yang surround dan juga melakukan panggilan telefon dengan lebih jelas.

huawei earbuds 3 interface

Lebih menarik, HUAWEI Freebuds 3 ini mempunyai algorithm yang tersendiri untuk mengadaptasikan “noise cancelling” yang diganggu oleh gelombang WiFi, sekaligus memberikan anda pengalaman audio TERBAIK. Senang cakap, bunyi tapak kaki musuh dalam PUBG pun pasti dapat didengar dengan jelas apabila anda bermain game menggunakan fon telinga ini.

HUAWEI Matebook 13

Teringin merasai pengalaman bermain game di multi-screen? Ha, fungsi “One Touch” di dalam Huawei Matebook 13 membolehkan anda menghubungkan skrin di computer riba ini dengan HUAWEI Mate 30 Pro anda. Tak payah susah-susah nak sambungkan wayar. Cuma perlu sentuhkan HUAWEI Mate 30 Pro di logo “One Touch” dan anda akan disambungkan secara automatik.

Confirm lagi syok main game di skrin yang lebih besar, nak streaming pun lagi senang!!!

huawei matebook

Untuk anda yang main game sampai berjam-jam sehari, tak perlu risau kerana HUAWEI Matebook 13 mempunyai sistem kipas yang digelar “shark fin fan” versi 2.0.

Ia membuang haba dengan lebih berkesan dan pantas, menyokong paip dwi-haba dan mempunyai ruangan udara yang lebih besar bagi membolehkan anda bermain game sampai Subuh.

Huawei matebook

HUAWEI WiFi Q2 Pro

Selalu tak tengah sedap main game tiba-tiba WiFi terputus? Rasa nak menjerit kan? Fuh!!! Dengan HUAWEI WiFi Q2 Pro, anda tidak akan mengalami masalah ini lagi. Produk terbaru HUAWEI ini menjamin kelajuan yang lebih tinggi dan paling penting, capaian Internet yang stabil.

Huawei Wifi

Tidak memerlukan kabel network, anda hanya perlu sambungkan hidupkan HUAWEI WiFi Q2 Pro ini dan sambungan antara komputer dan router utama anda akan dilakukan secara automatik.

Selain itu, Internet Protocol yang digunakan ialah IPV6 yang menjamin keselamatan capaian Internet daripada di”hack” pihak tidak bertanggungjawab. Rekaannya pun sangat menarik dan boleh dijadikan hiasan untuk mengindahkan lagi rumah anda.

Huawei Wifi Q2

DAN BANYAK LAGI PAKEJ…

Sekiranya anda bukan seorang kaki gamer, jangan risau sebab banyak lagi pakej yang ditawarkan di dalam HUAWEI Together 2020 ini. Ada untuk mereka yang gemar bersukan, untuk pelajar, untuk mereka yang suka travel dan macam-macam lagilah.

Harganya memang berbaloi iaitu bermula dari RM8.97 je SEHARI. Korang pilih je mana satu yang sesuai dengan citarasa anda.

Huawei Installment Scheme

Huawei Together 2020

Untuk maklumat lanjut tentang HUAWEI Smart Life Package ini, sila layari laman rasmi HUAWEI


Comments are closed.

Loading...