Ana Rafali Manis Menawan Dengan Imej Bertudung

Hiburan

Ana Rafali Manis Menawan Dengan Imej Bertudung

Gyeah ~~ Selepas membuatkan ramai orang ternanti-nanti apabila membuat pengumuman akan berhijrah memakai tudung, Ana Rafali akhirnya telah menguploadkan gambar terbarunya di Twitter Ana Rafali. Manis menawan gila!!!

gambar baru ana rafali

Advertisement

Cantik kan? Sweet sangat. Abang Nara mula-mula berdebar jugak nak tengok style tudung Ana Rafali. Almaklumlah zaman sekarang nie banyak sangat stylenya. Good job Ana Rafali. Semoga selepas ini rezeki anda akan lebih dimurahkan. Tahniah sekali lagi atas penghijrahan ini.

P.S: Kantoi la pulak curi motor pak guard di Giant Kelana Jaya

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

64 Comments

  1. anyway, sup kaki ayam Zarina Ann Julie is sedap

    February 11, 2012 at 11:26 am

    lepas ni boleh bisnes tudung ana raffali!

  2. tertanya juga, kalau yang memuji comel ni pernah bengang gilos akan kemenangan AJL ana tahun lepas.

  3. Mir MBLAQ

    February 10, 2012 at 9:41 am

    Sweet lah awak . :) Alhamdulillah ..

  4. qaseh

    February 10, 2012 at 12:14 am

    .; all the best ana utk kamu :.

    btw tulip..good job…
    ahahhahahah! lantak la kan orang nak annoying ke ape ke…
    kelakar bace komen tentang ‘first’ ni..(tak termasuk yang maki2 erh)
    terhibur gak aku bace..ahahha
    better kan dari yang komen carut2…

    • tulip

      February 10, 2012 at 5:24 pm

      a’ahh kan,apa laa sara tu,sy bca komen dia yg bengang kt sy pun nak tergelak jer,aduyai sara…sara…anda terlebih matang

  5. bijak pandai ku

    February 10, 2012 at 12:12 am

    tahniah ana rafali yg sudah mmbuka hatinya utk berhijrah…lg nmpak cutekan kalau pakai tudung,,lalalala

Loading...