Ana Rafali Bakal Kahwini Rakan Karib 25 Februari Ini

Hiburan

Ana Rafali Bakal Kahwini Rakan Karib 25 Februari Ini

Seorang demi seorang gadis-gadis di dunia hiburan Malaysia menamatkan zaman dara mereka. Yang terbaru ialah si gadis yang sentiasa dengan imej baju kurungnya, Ana Rafali. Pasti ada pria yang kecewa, namun Abang Nara bergembira kerana boleh meraikan hari bahagia Ana Rafali tidak lama lagi. Dan pastinya manusia yang paling gembira dengan berita ini ialah Ana Rafali sendiri dan bakal suaminya (merangkap rakan karib) Ahmad Aznaim Abdullah (Naim).

gambar perkahwinan ana rafali

Advertisement

Ana Rafali, 26 tahun bakal bernikah dengan Naim, 30 tahun di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati pada 25 Februari 2012. Sebelum majlis pernikahan, majlis pertunangan akan dijalankan terlebih dahulu. Majlis resepsi pula akan diadakan selepas selesainya majlis pernikahan. Apa pun, tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ana Rafali atas berita gembira ini. Semoga segala persiapan perkahwinan anda akan berjalan dengan lancar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. rain

    February 1, 2012 at 2:20 pm

    skali tgk muka si ana rafalli ni cam joey yg pelakon remaja tu plak

  2. mama

    February 1, 2012 at 1:39 pm

    Mcm ni la contoh seorang muslim, x sorokkan hal nikah kahwin. Mmg dlm Islam kita kena war2kan bila mendirikan masjid. Tu yg kdg2 x paham n xnak paham langsung Y sesetengah retis nak sorok hal nikah kahwin ni. What? Privancy? Rasanya terlalu peribadi utk dikongsi dngn peminat? Oooooooooooooo then dwet kitaorg yg suppport album, tiket, show, undian sgala bagai tu camno nak kira ek? Hot @ tidak seseorang retis tu, xmenjamin kebahagiaan. Tahniah anna. Moga rumahtangga yg bakal di bina akan berlandaskan agama dan ilmu dan insyaallah bahagia selamanya. Amin.

  3. makcik Enon

    February 1, 2012 at 12:26 pm

    Ade makcik kesah ke nooqqs?ape pon, Tahniah Ana..smoga bahagia smpai ke akhir hayat..ameenn

  4. wizza

    February 1, 2012 at 9:22 am

    selamat tuk segala2 nyee…. semoga ia berkekalan hingga ujung nyawa. amin <3

  5. Pingback: Ana Rafali Bakal Kahwini Rakan Karib 25 Februari Ini | HatiBlogger [dot] Com

Loading...