July 9th, 2014

Ana Dahlia ini memang cantik orangnya di mata Abang Nara. Wajahnya redup, menenangkan dan memang sedap mata memandang. Agak sedih juga kerana perkahwinannya yang terdahulu tidak berkekalan. Walaupun menafikan sedang bercinta dengan Ubai Zulkiflee, wajah gembira Ana Dahlia setiap kali berada di sisi jejaka ini membayangkan betapa bahagianya diri Ana.

ana dahli abertudung

Kecantikan dan kemanisan Ana Dahlia semakin bertambah apabila sejak kebelakangan ini kesemua gambar yang dikongsi menerusi Instagramnya menunjukkan dirinya bertudung dan menutup aurat sepenuhnya. Nampak macam gadis form 5 pulak. Memang muka budak-budak sungguh. Beruntunglah mana-mana lelaki yang dapat memperisterikan Ana. Muka awet muda sampai bila-bila kot.

ana dahli abertudung

Walaupun kini tampil dengan imej bertudung, tidak dapat dipastikan pula sama ada Ana Dahlia sudah berhijab sepenuhnya atau sekadar menghormati bulan Ramadhan. Sama-samalah kita nantikan penjelasan daripada Ana sendiri. Lagi beberapa gambar Ana Dahlia bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 5 penjaga gol terbaik Piala Dunia 2014


ana dahli abertudung
ana dahli abertudung
ana dahli abertudung

ana dahli abertudung


Comments are closed.

Loading...