Written by Bella | October 22nd, 2017

Pelakon Amyra Rosli cukup bertuah kerana mendapat seorang suami yang cukup romantis dan penyayang seperti Amar Baharin. Demi pengorbanan beliau yang bertarung nyawa untuk melahirkan anak sulung lelaki mereka, Amar telah menghadiahkan Amyra sebuah kereta. Wah!

Amyra menerusi akaun Instagramnya memuat naik foto kunci kereta yang turut dipegang oleh anaknya dengan kapsyen rasa terharu dan mengucapkan terima kasih kepada Amar atas kejutan hadiah tersebut.

Dear daddy..You are the sweetest person we have ever met. We are very lucky to have someone like you in our life. Alhamdulillah. Thanks for this gift & for all the special things you do. We love u @amarbaharin

Tentu Amyra terkejut habis dengan hadiah istimewa daripada suami tercinta. Harapnya mereka sekeluarga akan kekal bahagia sehingga akhir hayat.

Sumber Berita : Instagram Amyra Rosli

15 responses to Amyra Rosli Dapat Hadiah Kereta Daripada Suami Tercinta

  1. BunnyLynBaLokBaru says:

    Moga makin murah rezeki dapat Honda Civic Sepit Ketam..pasni rezeki anak no2 dapat hadiah lagi…

    2

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      Af megastar minah jambu suka Bob dia punye suara very the power..shamel pon suara ok shahir fuh power jugak …idayuuuuuuuu u very goodd power u punye suaraaaa…marsha huh ! minah jambu tk suka dia punye suara nyanyi macm nk pegi bilek aje huh ! lov u hafiz hamidunn..

      3

      0
  2. makenon says:

    PROMOSI TAIK IDONG DATANG LAGI!!!

    dengan setiap pembelian seketol taik idong,anda akan dpt hingos hijau fresh!!!

    0

    6
  3. Anonymous says:

    Baik bdk amar ni..sayang bini..dpt ank
    dpt kete..mcm bole branak tiap tahun ni amyra..nnti bole buat koleksi kete ni

    5

    0
  4. Anonymous says:

    Kalau i dpt hadiah kereta, ngamok trus. Napa lah nak tambahkan hutang loan kereta.

    26

    0
    • Fidot says:

      Kalau beli cash baru aku nk cakap wow! kalao beli and tambah hutang, hmnnn…. Apepun beli rumah la paling berharga. X duduk leh sewa, dpt duit bulan2.. Jd artis x semua yg terus smpi ke tua dpt job kecuali kalau berbisnes. Tp jgn bisnes mcm RIT* RUD yg kejap je bukak pastu tutup sbb food x berkualiti.

      3

      0
    • Anonymous says:

      MEMANG LA KO MENGAMUK SEBAB LAKI KO MISKIN PAPA KEDANA,
      ENTAH2 LOAN PON X LEPAS WAKAAKKAKA.

      LAGI SATU KO MENGAMUK SEBAB NANTI KO YG NK KENA BAYOR KAN HHAHAHAH.

      SEMBANGGGG KENCANGGG, SEBAB KO TAU LAKI KO TAK KAN BAGI.PUIH

      0

      3
  5. Anonymous says:

    Tetap sendu..

    9

    0
  6. Maklong_peah_kopi_o says:

    Bg rumah kan bagus..kereta lama2 jd besi buruk ja..

    4

    0
  7. Kedondong says:

    Beli insurance la..retis sedu sedan….bukan boleh bertahan lama. Mak pun dah kahwin…saham menurun la kalau nak jadi heroin.

    1

    0
  8. mok cute says:

    untung bab amar mmg nmpk caring giler kat amyra…jgn ada betina2 kat luar yg gatal nak try laki org…

    1

    0
  9. Anonymous says:

    yang anak anak tak sempat dilahirkan tu?..
    ex gf ex gf yang kau tinggallkan selepas habis madu sepah dibuang tu xnak kasi hadiah ke dah kaya sekarang?..
    dulu kau sesah habis habisan duit ex gf kau tu amar…
    sampaikan k g cuci pon ex gf yg kena pakai duit sendiri….
    btw ANAK NOMBOR BERAPA tuuuuuu?
    hahahahahaaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional