October 9th, 2012

Hati ayah mana yang tidak kecewa melihat pakaian anak perempuan yang terlalu seksi ketika menghadiri sesuatu majlis. Pastinya Amy Search tidak terkecuali apabila anaknya, Nabila Huda tampil dengan pakaian yang menunjukkan sebahagian dada dan perutnya di malam Anugerah Blockbuster baru-baru ini.

nabila huda seksi

Kata Amy kepada Mstar Online:-

Seperti bapa-bapa lain, saya tidak akan bersetuju dan suka jika anaknya berpenampilan begitu. Sebab itu, semasa Nabila menjadi penyampai anugerah bersama Zahiril Adzim, bahagian perut Nabila yang terdedah sudah ditutup dengan sehelai kain. Dia sudah cukup dewasa dan boleh berfikir sendiri. Jangan bagi sedikit pun ruang kepada orang untuk mengata dan menjatuhkan kita.

nabila
Untuk yang tidak tahu, semasa Nabila Huda tampil ke atas pentas untuk menyampaikan anugerah, dia telah menutup bahagian dada dan perutnya yang terdedah dengan sehelai kain. Pasti majlis tersebut akan kecoh sekiranya Nabila tidak berbuat demikian. Namun begitu Nabila memohon maaf sekiranya fesyennya itu menimbulkan rasa kurang senang.

Saya minta maaf kepada semua pihak sekirangnya fesyen tersebut menimbulkan perasaan kurang senang dan saya bertanggungjawab

Nabila Huda pun dah besar panjang bak kata ayahnya. Sepatutnya perkara sebegini tidak wajar berlaku. Menjadi artis bukan tiket untuk memakai pakaian yang seksi melampau. Semoga kontroversi ini akan menjadi pengajaran buat Nabila dan tidak akan mengulanginya lagi di masa hadapan.

P.S: Migrasi haiwan serata dunia.


85 responses to “Amy Search Kecewa Anaknya, Nabila Huda Pakai Seksi Di Anugerah Blockbuster”

  1. diana says:

    bogel pun dia x cuak ni apela sgt pd dia……

  2. Sis.MaA says:

    To Nabila, semua org buat silap. Takde sape yg sempurna pun dlm dunia ni. Kalau dah rasa diri tu silap, hope lps ni jgnlah b’pakaian mcm tu lg. Dh jadi artis, apa yg anda buat org sekeliling akan nilaikan apatah lg kalau bende tu bende x baik lg lah org mengata. Sbg org Islam, Nabila patot tahu batas2 b’pakaian mcm mana. Hope jadi org yg lbh baik lps ni. Kene ingat ada yg melihat anda. -SIS-

  3. Anonymous says:

    Sudah la…geli l nabila ni sbb muke die mmg muke bitch pon….mule2 kua dulu die comel je..makin lama asal la minah ni jd artis bitch mlaysia.muke die mg sangat muke ppuan bitch..amy2 lg nk bising skang ckp kesal konon.haktuih..seksi tu mmg la pkain nabila.pakaian bitch

  4. Anonymous says:

    hukum Allah tolak main2 jer.. kalau betul kita semua org islam, terang2 lagi bersuluh.. laksanakanlah hukum hudud.. hukum HUDUD hukum Allah.. bukan hukum rekaan manusia..

  5. Minamanja says:

    Setakat kata kecewa tanpa tindakan tegas pun tak guna juga …

Loading...